söndag, maj 20

Olika

Jag läser A perfect guide och häpnar/förfasas lätt över Cafés moderedaktör Emine Sanders helger. Typ annorlunda mina. Därför, en jämförelse!

Emines helg: från jobbet på fredageftermiddag, drink, 700 klädbyten, restaurangbesök med vänner (alltid massor av vänner så jag skriver inte ut det mer), barhäng, kroghäng med dans där hon dansar på en upphöjd plats för att få "mycket uppmärksamhet och bekräftelse", McDonalds, hem, sova till 12.30, brunch med massa flottig mat och ostron, shoppingrunda på Acne och H&M, barhäng, restaurang, barhäng, ett barhäng till, ytterligare ett barhäng, ett till kroghäng med dans, hem, sova till 14.00, Sturebadet med brunch och samtliga behandlingar, uteservering, restaurangbesök, hostmedicin för att somna.

Lindas helg: hem från jobbet efter lunch (haft sonen med på förmiddagen), hämtar dottern på dagis, hemmajobb, klädbyte till Juicy-set, plock, städ, matlagning, ett glas vin, middag med familjen, dusch av barn, fredagsmys i soffan, barnnattning, tv/dator, sova till 09.00, frukost hemma, promenad med dotter till kasst litet centrum, biblioteksbesök, shopping på H&M (barnkläder), dammsugning, tvätt, fönsterputsning i bikini för att få "mycket uppmärksamhet och bekräftelse", springrunda, middag, dusch av barn, mys i soffan med familjen, nattning av barn, två avsnitt Dexter, sova till 08.30, frukost hemma, fortsatt fönsterputs, kalas med dottern, grillning med kompis till middag, förberedelse för morgondagen, barn i säng, somnar tidigt (utan hostmedicin).

6 kommentarer:

Marie sa...

Ha ha! Jag dör vad kul! Somnar (utan hostmedicin)... Ja det ska gudarna veta. :)

Anonym sa...

Ha ha!
Lindas helg låter helt klart bäst, tycker jag. Uppmärksamhet och bekräftelse är aldrig fel och man får skaffa det så gott man kan.....;)
/Barbro

Jessica E sa...

Ha, ha :-) känner igen mig! kom på mig själv med att vara lite avundsjuk på alla coola 20 + par som brunchade vid Nytorget idag och som fortfarnade satt kvar när vi passerade hemåt efter 3 timmar i lekparken..Hur hinner de bara sitta och fika och prata i 3 timmar tänkte jag. Så tittade jag på mina fina tjejer som hoppsade brevid mig och då kom jag ju på att vad jag har som de saknar :-)

Linda K sa...

marie: :D

barbro: om det så ska till en bikini!

jessica e: jag tycker det är SÅ skönt att ha det där bakom mig. älskar nuet :)

Jenny sa...

Haha, ja det är bara att inse att allt har sin tid. Skulle inte byta bort mitt lek-i-sandlådan-liv mot allt i världen :)

Linda K sa...

jenny: visst är det skönt att trivas bäst där man är och inte längta framåt eller bakåt! :)