fredag, maj 18

Tävla till mamma!

Mors Dag coming up, och detta till ära är jag glad att få lotta ut två snygg-kit. Ett från Eucerin och ett från Nivea. Till dig som har en mamma, är en mamma, vill ge till någon annan mamma.

Lämna en kommentar och berätta vem du skulle vilja ge ett kit. Jag drar två vinnare på tisdag kväll, så sätt fart!


17 kommentarer:

Helena sa...

Hej! Jag vill helt enkelt ge en morsdagspresent till mig själv, en allra första!

Livet just nu sa...

Jag vill ge min kära mor ett kit. Hon är 77, med rödmålade läppar, snyggbehå i spets och en splejsan ny rollator (aka turbo).

Min finaste ömma moder.

Editor sa...

Jag skulle vilja ge en till mina barns mammas mamma. Hon är mer skrynklig än jag. (ifall du ville ha motivering med).

Anonym sa...

Även om det skulle va gött med lite ansikstkräm på mitt snustorra så vill jag hellre ge ett sett till min egen mamma som sällan unnar sig att köpa saker till sig själv!
//Linda

Mashalasmycken sa...

Hej:) Jag vill ge en morsdagspresent till min mamma, hon är 67 och har svårt att hitta ansiktskrämen som passar hennes hud.

Unknown sa...

Hej,
Jag tycker mina barns mamma är värd lite ansiktssmörja. Särskilt som den smörja hon köpte sist gör ansiktet rödmosigt, så den går inte använda. Tänker att jag kan ekonomikompensera den apdyra smörjan med en vinst. Och skicka smörjan vidare till någon mer hårdhudad person (min syster)!
//Marie

Fliselin sa...

Mor till livlig barn behöver stärkande kräm.

Sara sa...

Oh, vad roligt!
Jag vill - lite otippat - överraska svärmor på franska morsdag. Hon är världens bästa svärmor, fast det tog mig några år att inse det. Host host.

Pudding sa...

Kitet skulle jag gärna vilja ge till....
mig själv!(....av mååånga olika anledningar....)

Att ha det gott sa...

Mig själv Är i stort behov av detta

Anonym sa...

Jag är helt utan ansiktskräm och skulle gärna överraska mig själv med ett kit i morsdagspresent. Tackar på förhand! /pernilla s i Örnsköldsvik

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge ett kit till en mamma på mitt jobb. Hon miste sin mamma i cancer i höstas och nyligen kom allt ifatt henne och hon är nu sjukskriven en tid framöver. Hon i sin tur är mamma till ett tvillingpar på tre år.

//Christine

Johanna sa...

Åh, ett snyggkit. Det vore nåt för mig själv det, som belöning för att jag är så bra på fembarnsvardag!

dark sa...

Jag skulle mer än gärna ge ett kit till min svärmor, som alltid ställer upp, är alltid glad och alldeles för sällan tänker på sig själv, för att visa en gnutta av ur mkt jag, maken och barnen uppskattar henne.

Mimi sa...

Jg skulle ge kitet till min mamma. Hon är helt enkelt bäst och bara det att hon ständigt stöttar mig i alla mina impulsiva handlingar är så otroligt fint så jag storknar.

Yvonne sa...

Mitt lilla fejs och jag skulle verkligen behöva ett kit som skulle lyfter både ansikte och själ. /Vonsan

Anonym sa...

Min underbara mamma ligger just nu på sjukhus och jag vill göra allt för att hon ska må lite bättre under denna tid. Håller tummarna hårt för att hon ska vinna lite kräm, något hon inte skämmer bort sig själv med!
//My