söndag, februari 19

Magens bästa vän

Lagom till mitt stora elände hade Valio godheten att buda mig diverse yoghurtar. Eftersom det var i princip det enda jag fick i mig gör jag gärna lite reklam i efterhand och säger tack Valio!

Valio lanserar två nya lättsockrade smaker av yoghurten OLO som hjälper matsmältningen och motverkar ballongmage. Valio OLO innehåller en aktiv probiotisk bakteriekultur patenterad av Valio samt glutenfria mjölk- och majsfibrer. OLO är dessutom låglaktos. De nya smakerna jordgubb/blåbär och persika/passionsfrukt innehåller mindre tillsatt socker och mer frukt och bär än tidigare och har därigenom fått en mindre söt smak

Valio erbjuder även en helt ny laktosfri yoghurt. Valio Laktosfri fruktyoghurt fri från tillsatser med smak av jordgubb och hallon innehåller varken färgämnen eller andra tillsatser, utan endast naturliga smaker och färger från bären. Yoghurten innehåller även de nyttiga bakterierna Acidophilus och Bifidus som gör magen glad. Den har en fetthalt på 3,2 procent och innehåller 13 % bär varav 8 % är jordgubbar och 5 % är hallon.

Min mage var nöjd, till och med under influensa!

2 kommentarer:

Jessica E sa...

och så måste ju jag som jobbar för svenska mjölkbönder på Svensk Mjölk slå ett slag för att du istället ska köpa och stödja svensk mjölkproduktion :-)så att vi även i framtiden har svensk mjölk, fil och ost :-) Finska bönder är säkert jätteduktig men kan få hålla sig i öst tycker jag ;-)

Linda K sa...

jessica e: ja då får svensk mjölkproduktin ta och langa över lite produkter som jag kan uttala mig om ;)