fredag, februari 24

Helt rätt

Vilken tråkig gammal gubbe han är. Estelle är ju ett jättefint namn!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller faktiskt med honom lite och jag är absolut inte rojalist eller traditionalist, men jag tycker det är ett ganska så bedrövligt namn. Lite white trash. Men smaken är som baken och föräldrarna gillar det ju vilken är huvudsaken :)./Kicki

Anonym sa...

Han är verkligen en tråkig gammal gubbe. Förhoppningsvis har de gett henne namn de tycker om. Och "Det är inget fel på Ewa, men det är inte heller ett kungligt namn" Hur tänkte han där. Halva prinsessans släkt är ju inte kunglig.

Jag är själv inte jätteförtjust i något av namnen, men det är min personliga smak. Löjligt att säga att namnen är olämpliga. Vem bestämmer sånt liksom.
/Malinsky

Garderobenmin sa...

Låt det gå tre sekunder innan vi börjar dömma ut, det är ju deras unge och någon gång måste väl nya namn också få komma in även på den kungliga arenan....är det inte tydligt att vi har en blivande drottning som faktiskt har en egen vilja. Heja säger jag...som förövrigt tycker att Prinsessan Estelle låter som taget ur sagorna och det gillar jag.

Anonym sa...

Nja, jag är inte särskilt förtjust i Estelle men heja Victoria och Daniel för att de vågar ge sitt barn det namn som de själva gillar!

/Vera

cruella sa...

Om den här familjen får vi tycka precis vad som helst om allting, vi är inbjudna till hela partajet, privatliv finns icke. Estelle, pja, inget jag skulle ha valt, men det kunde vara värre. Det låter som något ur en Disneyfilm, men det är ju en otidsenlig sagovärld så.

Malin sa...

Som anhängare av förnyelse tycker jag att Estelle, och de andra namnen också, är utmärkta. Förnyelse behövs inom alla organisationer, särskilt de otidsenliga.

Emma sa...

Vet inte vad jag tycker om namnet men jag tycker att Herman kan vara tyst. De får väl välja vilket namn de vill!

Linda K sa...

alla: det fascinerar mig att namnvalet på nya prinsessan har blivit en sån het potatis i hela sverige! oj oj, har vi inget bättre för oss? ;)