fredag, januari 21

Där fick du fikon (vad nu det betyder)

Hon publicerar till och med ”dagens”. Underbart! Det är ju närmast en raritet på modebloggarna these days.

Skriver Hotspot om en ny bloggare på Roedo. Eh? Bara för att du enbart och endast visar catwalkmontage från Milano och Paris "these days" innebär inte att det finns gamla hedliga dagens på en massa andra bloggar. Så det så.

14 kommentarer:

Sara sa...

Punkt slut!

Librarybeth sa...

mmm. läste't och sucka.

LindaKfan4ever sa...

För mig är detta något väldigt privat med "dagens" och inget som jag känner något behov av att läsa mer om här på bloggen.

Linda K sa...

lindakfanforever: HA HA HA!!! :D

Frida sa...

hahahahha, det vore så jäkla underbart om du var DEN ENDA som visade dagens. det skulle vara förbjudet för alla andra.

Garderobenmin sa...

Konstaterade samma sak i arla morgonstund, det är så dumt att jag blir trött. Snacka om att se sig om någon slags mittpunkt. Jag hatar att bli skämsad och nu ska jag helt plötsligt känna mig som en tönt för att jag fortfarande lägger upp dagens för det gör inga av de coola tjejerna. Bluächh åt hela grejen. Haha, bluächh.

Silje aka baggiegirl sa...

Hvorfor blogger hun i det hele tatt tenker jeg? Det virker jo som om hun ikke er interessert i det lengre og vi blir jo mindre og mindre lysten på å lese. Så da kan hun vel heller bare legge ned?

Linda K sa...

alla: man kan väl inte skylla på hormoner HELA tiden? hon har tappat massor helt enkelt.

Anna E sa...

Håller med, hon har tappat massor. Trist. "Dagens" ros till dig Linda som alltid levererar!

B-M sa...

Heja Linda :)! Har slutat läsa Hotspots blogg för länge sedan....

Att ha det gott sa...

HEJA ni som visar dagens

sagt o gjort sa...

Ja heja Linda K och Liten som lägger upp dagens! Älskar er inspiration! En fet taggbuske till hostpot för att hon är surare än citron och ett ljuvt fång tulpaner till er som är bäst!

Cammi sa...

Jag tycker att hon alltid har gjort ett ganska osympatiskt intryck. Redan för flera år sedan skrev hon ned en annan mkt yngre bloggare som gjorde modekollage och menade att detta koncept var stulet från Hotspot, skitlarvigt var det.

Charlotta sa...

Av just den anledningen som Cammi nämner har jag inte läst hennes blogg på länge, länge. Hon är säkert en jättesympatisk person men det var himla osympatiskt.