måndag, augusti 30

Skit-Apoteket

Nu tar jag på mig surtantsmasken och utbrister: Det var bättre förr! När Apoteket var Apoteket och inte en massa olikartade butiker som samtliga har olika sortiment. Inget är sig likt. Var är till exempel mina bindor!?

Ur led är tiden...

20 kommentarer:

Åsa sa...

Visst är det jobbigt! Jag hade sett reklam för ett medel som skulle finnas "på utvalda apotek". Gick in på närmsta Apotek och frågade, och hon vart skitsur, för det fanns inte på just det Apoteket! (Tydligen mängder av folk som går fel och letar, men det är ju inte så konstigt!)
Nä, i detta fallet var det bättre förr!!

Maria sa...

Jag med... Saknar mina bomullsrondeller (de där i rosa paket)... Fast jag har upptäckt att det finns apotekl som fortfarande heter Apoteket - och de har de gamla vanliga grejerna!!

Anna A sa...

I Nordkorea finns det garanterat statliga apotek kvar för den som inte gillar förändringar och som har fäblesser för statliga monopol och som gillar tjuriga kärringar i skitiga vita rockar med och krav på sig att sälja den billigaste medicinen som tillverkas i u-länder av fabriker som förorenar dricksvattnet för folk & fä i närheten. Det kanske kan vara något? Eller så kan man ta bilen till något av de apotek som fortfarande ägs av staten så får man det preciiiiis som det alltid har varit.

I'm just saying.

Solstrålen sa...

Har du kollat i dina trosor?

Pia Wester sa...

Och inte kan dom kolla om ens receptbelagda medicin finns på andra ställen längre! Man får fara runt som en dåre om det är slut på ena....

Petra sa...

Nä, men meningen är väl att förändringar ska leda till någonting bättre, anonyma Anna.
Man ska väl inte behöva flytta till Nordkorea (vilket tramsigt argument) för att få en apoteksservice man är nöjd med! Och skitiga rockar är det tecken på statlig verksamhet?
Och nu när apoteken är bolagiserade, då säljs det bara kravmärkta mediciner eller hur menar du?

Annanym sa...

Men Petra, läs vad Anna A skriver istället för att argumentera emot.
Det finns ju apotek kvar i statlig ägo! Den som vill fortsätta handla hos staten kan ju göra det! Och sluta gnälla.

Linda K sa...

anna a: oj vilken reaktion. jag gissar att jag träffade en öm tå där?

åsa: word!

solstrålen: efter vad?

ffp: skandal är vad det är!

petra: jag tror anna kanske jobbar på nytt apotek? ;)

anonym: nämen, jobbar du OCKSÅ på nytt apotek?

Linda K sa...

maria: ja, man det gäller att hitta det rätta... :O

Anonym sa...

Lite extra irriterande när det enda apoteket som finns i stan privatiserades och man inte längre kan hitta vad man vill ha.. Men som tur är har jag någon som kan langa försvarets hudsalva till mig från andra städer :)

yllet sa...

och tänk dig! ve och fasa a, att mannen att handla!? Min snubbe skulle förmodligen börja tugga fradga om det inte ens framgick vilka jävla apotek han skulle gå till. och att freebase:a på bindor, tja. Inte hans starka sida. :D

Sara sa...

på något av de nya heter Försvarets hudsalva numera Tassalva. Som för hundar. Men biträdet sa att det var samma. Helt förvirrad blir man. Här i stan har vi gått från ett apotek i city till säkert åtta.
Fördelen är att man inte behöver sitta i en timme och vänta när man ska hämta ut recept :)

Linda K sa...

anonym: you lucky bastard! :D

yllet: ;D

hedgehog: hedgehog: förvirrat är det!

Annanym sa...

Varför publicerar du inte alla kommentarer?
;)

Petra sa...

Annanym (guuud vad vitsigt!): Om jag inte läst vad Anna-anonym hade skrivit så hade jag inte argumenterat emot. Sån är inte jag.

Anna A sa...

Hoppsan vilka reaktioner det blev på mitt inlägg. Några påpekanden bara:
1. Jag har lämnat typ 50 kommentarer här under årens lopp under "Anna A" och det har aldrig varit ngn som stört sig på det förrän nu?
2. Är det bara ok att kommentera om man håller med? I så fall vill jag VERKLIGEN hävda att att ni skulle gilla att bo i NK. Där skjuter man folk av annan åsikt.
3. Jag är inte anonym, jag är Anna A och har köpt diverse från Linda K från hennes bloppis så det krävs knappast ngn Einstein för att räkna ut vem jag är.
4. Lästips för att lyfta blicken: http://www.fof.se/tidning/2010/6/vara-billiga-mediciner-skapar-multiresistens
5. Nej, jag är inte apoteksanställd, liksom Linda K jobbar jag på ett av våra superstatliga verk....
6. Linda K, jag trodde att dina favoritbindor var av detta märke och de finns ju att köpa överallt? http://iabloggar.blogspot.com/2010/02/vilket-etui-ar-du.html

Linda K sa...

annanym: jag har ingen spärr på kommentarer, allt som alla skriver visas. du kanske slarvade lite?

anna a: du får såklart kommentera hur oach vad du vill, men då får du ta mothugg också om folk tycker annorlund, eller hur?

Anna A sa...

Japp, det är ju det jag gör, eller hur?

Också Anna sa...

Måste ha klickat fel, skulle till Linda K's blogg, inte Kissies! Provar igen! :)

Linda K sa...

anna a: dåså, frid och fröjd.

också anna: ;D