fredag, augusti 20

Kom kimono! *

Jag tror mig bestämt ha kammat hem kimonon! Till ett fördelaktigt pris till på råga på allt (till mina yngre läsare: åter igen nej, jag är inte 100 år utan 38, men ibland blir mitt språk ack så ålderdomligt). Den som sökar skall finna.

Anna, du får ursäkta, men jag dansar en glädjedans här och nu.

* Vid såna här speciella tillfällen är det ok att byta ut frågetecknet mot ett utrops-dito.

11 kommentarer:

Sara sa...

men ååååh - lyllos dig, jag vill också ha den! :)

Anonym sa...

Kul med kimono ;)
Jag måste ställa en sådan i-landsfråga till dig så att jag nästan skäms. Verkligen. Men, here goes (och ja, jag är medveten om bristen på egentlig vidd på problemet, men det är trots allt något jag funderar på och måste - ehrm - komma till rätta med): jag ska investera i en ny väska och kan verkligen inte välja mellan två alternativ. Å ena sidan Bayswater i oak, å andra sidan Louis Vuitton Noé. Båda uppfyller kraven på plats för dator, läppglans och en och annan blöja, samtidigt som man kan ha den när man går ut (vilket visserligen händer mer sällan än att det slinker i en blöja...). Multibag, helt enkelt. VILKEN SKA JAG VÄLJA? (Förlåt de stora bokstäverna, men frustrationen ökar bara jag skriver om detta.)Jag behöver en klok fashionistas synpunkt :)

/petra
aka Owen Meany ;)

Livet runt 30...5 sa...

Åh, grattis! När och om du kommer dig för att bloppa den i framtiden kanske du kan ge ett litet förhandstips till mig:-)

Linda K sa...

hedgehog: mmm den kommer att sitta fint :)

petra: ett viktigt ämne i sanning! jag har ju en bayswater och har haft en noe. båda väskorna är apigt snygga. det som är positivt med noe är att den är lätt. bayswater är lite tyngre och stoppar man den full kan den bli en riktig tegelsten. men om jag skulle välja blev det ändå bayswater. den är klassiskt snygg, handtagen är så långa att det funkar utmärkt att ha den över axeln, den har fack med dragkedja inuti och kan justeras i storlek. jag bara ÄLSKAR min. har du möjlighet så känn och kläm på båda. provbär dom i butik! och så meddelar du mig vilken du valde :)

liver runt 30...5: om så blir fallet, självfallet :D

Frida sa...

var hittade du din? ska vi gå på kimonodejt nån gång framöver? hur ser din glädjedans ut?

många frågor, men det är väl tema frågetecken i dag?

Anonym sa...

Tack för svar. Det lutar kanske åt en Bayswater... Och trust me, jag har klämt, kännt, vridit och vänt. OCH bestämt mig för en Bayswater, gått till butik för att mötas av svaret att den är slut för tillfället, våndats (well...) vidare, tänkt att det var ett teckan ;), bestämt för en Noé, gått till butik för att ännu en gång få höra att den är slut. Vad ska en stackars flicka göra??
/petra

Bina sa...

Till Anonyma Petra: Köp på mulberry.com. Det har jag gjort, och det har varit billigare än i butik dessutom. (Jag har en Bayswater i Oak och den är toppen. Har även Roxanne tote och Alexa som båda är svarta)

Linda sa...

Frida var så fin i sin, tror den kommer att passa dig perfa! congrats!!

Linda K sa...

frida: jag hittade den på nåt presskontor där dom hade ett produktionsex kvar? ja vi måste kimonoa tillsammans? jag dansar sådär snyggt och smidigt genom bibblan? :D

petra: det är ett heltidsjobb! :D

linda: tack söta!

Anna sa...

det är ok Linda, för den här gången ;)

Linda K sa...

anna: phu!