måndag, mars 30

Vilket sug

Jag upphör icke att förvånas över tidningarnas prenumerationserbjudanden. Känslan av att dom har hittat grejer som har legat på nåt lager i tio år. En polyesterpläd. Ett läppglans i tub med en färg som ingen väljer i butik. Ett halsband som fästs med magneter. Jamen det här får dom om dom prenumererar!

Nu tror jag ändå att Sköna Hem tar hem priset. Dom har ett "unikt erbjudande" till sina blivande prenumeranter. Hör här:

Du får ett set med tre handgjorda skålar av lackat snäckskal. Setet innehåller en av varje färg - plommon, lila och lime. För godis, nötter eller som snygg dekoration.

Tre skålar av snäckskal. Som snygg dekoration. Tackmennejtackdetsuger.

13 kommentarer:

Marie sa...

Men visst var de fula!

Just det faktum att de lyfts fram som något vackert och unikt gör det än mer märkligt. Men tidningen var bra.

Tack än en gång för boktipset. Tyvärr verkar den ha utgått helt och fullt och hittades bara på en finsk e-bokhandel. Lite vågat att beställa då vi bara har några dagar på oss. Får försöka hitta något liknande.

hedgehog-sara sa...

eh - dom där skålarna kommer nog från den där katalogen som jag brukar skämta om - den med perukerna...

och så undrar man ju, när det gäller dom här erbjudandena - hur hittar dom på värdet på premien? Skålarna kan ju knappast vara värda trehundraspänn...

Linda K sa...

marie: aj då. jag skulle ju kunna beställa åt dig, men det skulle ändå ta lite tid förstås.

och ja, tidningen är prima!

hedgehog: pur ljug :P

Camilla sa...

dom är skitfula. jag hoppar över erbjudandet pga skålarna.

Linda K sa...

camilla: rätt!

Anonym sa...

Haha! Äntligen säger jag som är en dum och trogen prenumerant som betalar in mina tidningsräkningar på helår. Vissa tidningar har ju alltid haft jättefina premier för de som hoppar fram och tillbaka, men nu tycks lågkonjunkturen ha drabbat även dem. Istället för Lexington och Iittala vankas snäckskålar - mohahaha ;).

Linda K sa...

weronica: he he, ja så kan det ju vara. men över lag tycker jag erbjudandena är kassa, hög som låg konjunktur :P

skåneanna: alltid faller man för nåt ;D

Anonym sa...

Japp, skunkiga fleecefiltar och plastväskor finns det mycket gott om. Eller caffe-latte-muggar exlusivio - just ja - tjena moss. Jag bugar och bockar när man faktiskt kan få en tidning till istället för en unkpremie :).

Linda K sa...

weronica. dom har nog börjat inse det, tidnignarna :)

Elin sa...

De enda jag nappar på är när man får en liten parfym med, de brukar vara perfa storlek för väskan. Men snäckskalsskålar? Skulle inte tro det, va...

Linda K sa...

elin: mascaror kan vara bra å ha också :)

Jo sa...

Sköna Hem går bort överlag just nu. Efter att ha prenumererat och insett att jag 1) Knappt läser tidningen när den kommer. 2) Betalar i stort sett lika mycket som för ett lösnummer, skulle jag säga upp den. Då får jag minsann ett "Är du säker på att du vill säga upp pren"-erbjudande..? Det är så dags då att locka med premier och annat skit? Man ska väl tjäna på att vara prenumerant när man ÄR det och inte bara när man BLIR det? Suck. Sköna Hem suger.

Linda K sa...

jo: dom kan vara ganska ojämna tycker jag. senaste sköna hem var kalas :)