fredag, mars 20

Fråga kolon

Finns det något man kan göra när man väntar paket som tycks ha kommit bort på vägen? När paketet skickas som vanligt brev, inte rekomenderat eller så? Eller är det liksom kört då?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan alltid ringa till Posten för att höra, de ska kunna "försöka" hitta vanliga brev också, men det brukar tyvärr ofta vara kört :(

Men du kanske har tur, det är ju inte Fredagen den 13:e idag!
Så jag håller tummarna :)

Linda K sa...

lindakfan4ever: scheisse :(

Anonym sa...

Ge inte upp. Jag väntar på ett paket som skickades från Umeå till Luleå i måndags. Det har varit i Malmö en sväng och nu ligger det i Ånge. Det hade gått fortare om jag promenerat de 26 milen till Umeå och hämtat paketet själv.

Linda K sa...

luleanna: då håller jag tummarna...

Anonym sa...

Håller med Luleanna, paket kan ta mycket märkliga vägar. Hoppas det bara är i Visby och vandrar runt :)

C. Meow sa...

Är det skickat som paket så ska det finnas ett paketnummer och det kan du söka på Postens hemsida. Är det skickat som brev, då får du nog bara vänta är jag rädd ...

Anonym sa...

Apropå konstiga vägar.... jag prenumererar på en blaska från UK, ungefär vartannat nummer vänder på NYA ZEALAND innan det når El Stockholmo.... har funderat på att maila och fråga vem det är på deras skicka-iväg-avdelning som tror att Sweden ligger på södra halvklotetm, men har hittills avstått :)

Anonym sa...

Är det ett litet paket som kommit bort så kan det komma fram lååångt senare. Jag brukar beställa vinyler från far far away och de har en tendens att ramla mellan hyllor och andra paket. Håller tummarna!

Linda K sa...

alla: hm, håll era tummar för mig!

Anonym sa...

Du/avsändaren anmäler brevet/paketet saknat på postens hemsida. Man får skriva lite uppgifter om hur det ser ut och sen försöker de hitta det. Jag gjorde det för några veckor sedan och efter 4 veckor dök paketet tillslut upp :)

Unknown sa...

skåneanna: den som väntar... :)

sara: utmärkt tack!