onsdag, mars 26

Iiiiiuuuu

Allvarlig talat, bor folk verkligen så sunkigt på riktigt som det framställs i Rent hus? Kan man leva så, och med barn, utan att bli sjuk? Det är väl ingen ursäkt att man har många barn, städa och hålla rent får man klara av ändå. Jag mår illa.

Och så blir jag lite rädd för den ena rengöringskvinnan, hon den blonda med röda bågar. Är hon också på riktigt?

UPDATE: Med risk att låta elak, vad är det för föräldrar? Han verkar inte kunna prata, ser ut som en vägg. Hon ser megamaxflummig ut. Get a grip!

33 kommentarer:

 1. Jag sitter precis och kollar, och undrar detsamma.

  Mest undrar jag hur man kan behandla sina kläder på det viset - jag är chockad :)

  Den ljusa är lika skrämmande som han, den elaka kocken. De kanske är ihop?

  SvaraRadera
 2. Hihi jag har frågat mig det samma , är lite rädd för henne på något sätt :)

  SvaraRadera
 3. Nu kommer man till mig....

  SvaraRadera
 4. hedgehog: dom vore ett vackert par :D

  barbamorsan: mmm man skulle inte vilja möta henne ensam i en mörk gränd...

  SvaraRadera
 5. Alltså jag har bara sett ett avsnitt men det måste vara fejk. Människor som är friska i huvudet kan omöjligen ha det så äckligt och skitigt. Då är de per definition sjuka och bör spärras in - ärligt!

  SvaraRadera
 6. petra: jag gillar ditt timida humör ;D

  SvaraRadera
 7. Jag håller med Petra. Folk KAN inte vara så där äckliga! ... och fortfarande vara vid liv.

  Och ohyra .... hu! Jag får hurven!

  SvaraRadera
 8. Röda bågarna-tanten är på riktigt, hon är professor vid mitt alma mater. En riktig tuff kvinna, superduktig på sitt jobb. Men hon har alltid konstiga glasögon, dessa röda är nog de mest diskreta jag sett henne i.

  SvaraRadera
 9. Usch ja. Har sett några såna där lägenheter med "gångar" live i jobbet. Oftast har de en massa ungar och katter. Varför alla dessa djur mitt i allt elände?? Och barnen verkar formligen pluppa fram i tid och minut... tragiskt ;(

  SvaraRadera
 10. http://karlstad.expressen.se/noje/1.1072731/1.1053930

  Hmmm...

  SvaraRadera
 11. camilla: helt ofattbart!

  frida. ha ha ha, säkert en cool tant, men alltjämt lite läskigt :D

  jessika: stackars barn som lever i sån misär och inte vet bättre :(

  elon: mm har läst nåt sånt också. korkat i såfall att ställa upp :S

  SvaraRadera
 12. Säg inget ont om MLDT, hon är supercool! En av de roligaste lärare jag nånsin haft :D

  SvaraRadera
 13. Jag försökte äta en liten middag framför tv:n, vilket inte funkade. Nu vin!

  SvaraRadera
 14. miss t: inget ont, jag blev bara rädd för henne!

  anna funderar: ingen hit nej :D

  SvaraRadera
 15. Elon: men kan man få det sååå jäkla skitigt på bara 2 veckor...Känns som en dålig bortförklaring...

  Fattar inte heller hur folk kan ha det så äckligt skitigt och rörigt...

  SvaraRadera
 16. Allra märkligast tycker jag är att pappan i familjen är lokalvårdare. Han verkar kunna konsten att skilja på arbete och fritid.

  SvaraRadera
 17. jessica e: det kommer ävl inte fram småkryp på två veckor? :O

  att bli mamma: ha ha ha, var han det? underbart :D

  SvaraRadera
 18. maken har haft henne som lärare! hon är bra, men lite galen, tydligen... (för övrigt är det helt makalöst hur äckligt folk har det!)

  SvaraRadera
 19. Alltså, ja, människor har det så illa och värre. Jag har sett det. När jag gjorde min första praktik, så fick min handledare gå ut och spy i en buske på gården, för hon klarade inte av lukten...

  SvaraRadera
 20. Nej nu måste jag reagera: Jag tror inte alls att det är så ovanligt att folk har det så som denna barnfamilj. jag har sett liknande lägenheter LIVE! vill tillägga att det har varit hos folk i min egen bekantskapskrets.... Tror inte ni att de männsikor som verkligen skulle behöva anlita s k hushållsnära tjänster aldrig kommer i närheten av dem?

  SvaraRadera
 21. I ett av de första avsnitten var det en barnfamilj som fick bo på hotell en natt som belöning/för att komma bort. Det som verkligen fick mig att hicka till var lilltjejen som lyriskt utbrast "Åh reena handdukar!" när hon kom in i hotellrummet och såg högen med handdukar på sängen. Då tyckte jag verkligen det var tragiskt... =(

  /Sofia

  SvaraRadera
 22. Jag gillar städtanten!! Henne skulle jag kunna ha som lektant åt mina barn!! Hon verkar skojig, men hon har läskiga ögon, dom försvinner liksom i bland...

  SvaraRadera
 23. fru a: ja hon verkar var en prima lärare av alla kommentarera tt döma :)

  angelica: mmm, tragiskt.

  cicci: jag har aldrig upplevt något liknande själv. jo möjligtvis när jag jobbade på servicehus, men då var det mer stök än så där ofräscht med insekter för vi städade ju regelbundet.

  sofia: stackars barn!

  anonym: ha ha ha! ja hon har säkert ett gott hjärta. det är lite... forskare över henne :)

  SvaraRadera
 24. men jösses.
  om folk lärde sig att hålla ordning så blir det inte en ohygienisk tickande bomb av hemmet på två veckor, vare sig man har barn eller katt. men som det där unga paret som hade typ halva kylskåpet o odiskat porslin i sovrummet bredvid sängen och all mat hade börjat mögla och dom hade mögel i sängen, det är beyond äckligt!

  det där paret igår verkade ju helt sinnes! hon såg ut som en gammal knarkare och han bara fånglodde drömmande på henne hela tiden så fort hon sa nåt.
  pust..

  SvaraRadera
 25. sericea: ja kanske inte herr och fru prydlig direkt ;)

  SvaraRadera
 26. Jag har också, precis som hälften av dina läsare verkar det som, haft Marie-Louise med röda bågarna som lärare och hon är stencool och skitduktig på sin grej. Men alltjämt en smula udda, fast på ett bra sätt.;) Dock inte ett dugg farlig.

  SvaraRadera
 27. l: det låter bra, då vågar jag möta henne i en mörk gränd :D

  SvaraRadera
 28. Varför väljer folk att ha det så skitigt? Okej, alla har vi kanske lite stökigt ibland med saker framme - men all denna smuts med synligt mögel i kylskåp och synligt smuts på diskbänk och handfat i badrummet?

  Deltagarna verkar uppriktigt förvånade över att det bildas bakterier om man inte städar! Tycker så synd om barnen som inte har valt att leva i denna smuts och röra. Var går gränsen mellan normalstök och vanvård? Det är inte acceptabelt att barn ska växa upp i hem med skitiga kläder, sängkläder som aldrig tvättas och tallrikar som inte diskas. Tycker socialen borde ha ingripit i flera av de familjer som visats i TV. Inte skäms de heller eftersom de visar upp det i TV. Undrar vad barnens kompisar tänker, och de vuxnas arbetskamrater och arbetsgivare?

  SvaraRadera
 29. anonym: fascinerande när deras vänner var där på slutet och glatt konstaterade att wow nu klibbar inte strumporna fast i golvet längre! jag skulle inte åka hem till nån som hade det så. instämmer, stackars barn!

  SvaraRadera
 30. haha vilken kommentar!
  "wow nu klibbar inte strumporna fast i golvet längre!"
  herreminje...

  SvaraRadera
 31. sericea: riktigt äckligt!

  SvaraRadera
 32. Jag tyckte mamman i familjen liknade Caroline af Ugglas lite grand! Pappan var söt, men verkade inte ha alla pommes frites på tallriken...

  SvaraRadera
 33. anna: jag med! kom bara inte på namnet :D

  SvaraRadera