onsdag, mars 26

Efter Barnmorskorna

Jag: Älskling, det var väl inte sådär när vi var på bb?
Han: Hur menar du, hur då?
Jag: Jamen sådär, det var väl inte så?
Han: Nja ja men jo eller...det var väl lite så men ändå inte...
Jag: Iiiiuuuuu.

10 kommentarer:

 1. Alltså ... säg att man vänjer sig vid tanken när det närmar sig... snälla, du som varit där en gång innan... Jag grinade non stop.

  SvaraRadera
 2. fia: man är rätt inne i sin egen lilla värld och fokuserar mest bara på sig själv. enda gången jag möjligtvis grät var när sonen hade kommit fram :)

  SvaraRadera
 3. jag hulkade som aldrig förr. o jag är nog lite rädd för hela varagradidochfödabarn-grejen!! beundrar dig modiga kvinna som gör detta för andra gången haha!

  SvaraRadera
 4. jessica: jag är också rädd! men bebis är värt det. och det är ju lätt att vara kaxig nio månader innan det är dags ;)

  SvaraRadera
 5. Jag grinade också när pappan i 2:a paret började grina :-)

  Är jag lite militäriskt dominant när jag fick lust att vråla till kvinna nr 1: "Håll truten och låt barnmorskan prata till punkt!" :-D? (känner mig jäkligt kaxig så här i v 6 med bäse nr 2 :-D)

  SvaraRadera
 6. Jamen, visst var det fint! *torkar en tår* Alla kämpande föräldrar och tuffa barnmorskor... (Lätt för mig att säga som fött två barn och inte har några tankar på att klämma ut fler ;-)

  SvaraRadera
 7. jessica: jag brukar kunna gå igång och gråta till sånt där, men nu satt jag mest med händerna för munnen och mådde illa :O

  kajsa: bebisarna är goa, men annars kände jag mest urk. vad hårdhjärtad jag är! eller bara alldeles för gravid för mitt eget bästa :P

  SvaraRadera
 8. jag frågade: skrek jag sådär? han svarade: ja.

  SvaraRadera
 9. LINDA K HAS LEFT THE BUILDING

  to have her baby!

  SvaraRadera
 10. fru a: sånt man helst vill glömma :P

  bobk: no bob, not yet :D

  SvaraRadera