tisdag, december 18

Fel av mig

Oj jag vände på pocketboken som kom med Damernas värld och såg att det ju var Små citroner gula-författarinnans alster jag höll i min hand. Jag klarar inte sånt. Så*zip zip zip* (som Zorros svärd) byter jag hastigt och lustigt Den ryske vännen oläst mot en hederlig Grisham!

Och observera att jag lånar mina bokbilder från www.bokfynd.nu. Fick liten tillrättavisning om att jag inte berättade det. Men nu vet alla. Klicka på boken jag läser så kommer ni dit och kan själva klicka hem boken om ni önskar.

Och då vill jag passa på att hinta till Bokfynd nu när jag marknadsför så trivsamt att Maffia av Tomas Lappalainen står högst på min önskelista ;)

14 kommentarer:

Polly sa...

HAHAHAHA, ja, jag blev lite förvånad när jag såg boken i marginalen. :D

Linda K sa...

polly: du tänkte: vadnu, Linda en citron? :D

Annie - PD sa...

Bra bokval där härnäst och mycket bra hint :D

Linda K sa...

annie: komemr dom att hörsamma mig? ;D

yllet sa...

Haha! :) Jag läste precis den ryska vännen och jag tycker inte du har missat mycket. Kvinna i förhållande träffar annan man, strul i förhållanadet jadajada..

Linda K sa...

yllet: jag lämnar min ryska vän i pockethyllan på jobbet :)

Anonym sa...

Jag läste tre sidor av små citroner, sedan åkte boken i lådan till myrorna... :)

Linda K sa...

sara: jag har bara hört talas om den...

Anonym sa...

Tur för dig! Hur funkar det m glögg och bebbe? Kan man dricka lättglögg? Eller finns det ngn annan sort?

Linda sa...

hahaha, jag s l ä n g d e faktiskt min bok. har ingen i min närhet att ge den till, det vore en skymf mot min litterära släkt...

Anonym sa...

Det är verkligen trevligt att surfa in på din blogg! Jag är också bibliotekarie, men det är något mer, det är din personlighet som är så härlig att mötas av på bloggen. Må så gott och GOD JUL!

Anonym sa...

Nu hänger jag inte med.. vad är det som är så fruktansvärt med Citronerna?? Eller är det författaren du menar? Jag är bara nyfiken.. kanske är jag lite trög också.. :-)

Anonym sa...

jag fick boken med någon tidningen och tänkte ok jag ger den en chans... men när jag kom till sidan där hennes kille ringer och säger ngt i stil med att han hittat en mkt snyggare tjej med större bröst så kände jag bara att det blev för steriotypt eller vad man nu ska säga... Inte min typ av bok ivf! Men det har ju sålts i en massa exempler så smaken är som baken... :)

Linda K sa...

sara: jag dricker alkoholfri jag, funkar helt ok :)

linda: släng den i soporna eller släng den i pockethyllan på jobbat - same same ;)

ullis: tack söta rara! vad kul att höra. god jul till dig också :)

anonym: nä inte min typ av bok bara. men jag tycker det är helt ok att andra gillar den :)

sara: för min del mest som baken :D