torsdag, november 29

Mot ljusare tider?

Det blonda (för det är väl inte grått?) börjar så sakterliga krypa fram i min bena. Om en vecka ska jag till min rara frisör igen. Nån typ av färg måste ju helt klart i, annars kommer jag snart se ut som en äldre dam som väntar lite för länge mellan "doppen i grytan". Gillar min mörka färg men tror ändå att jag vill börja röra mig åt det ljusare. Inte pangbom, men i etapper. Lite ljusare bruna slingor kanske?

9 kommentarer:

 1. Oh, det är kul att byta färg. Lyllos dig.Färgade mörkt precis som du för några år sedan och tyckte det var jättekul att sakta, sakta komma tillbaka till min vanliga färg. Hann med ganska många nyanser på vägen :)

  SvaraRadera
 2. allt klär en skönhet, eller hur? jag blev typ silverblond förra veckan, också fint...

  SvaraRadera
 3. e: ja det kan bli en helt ok väg :D

  anna: cool!

  SvaraRadera
 4. blondes have more fun?

  SvaraRadera
 5. Tips: När utväxtranden börjar synas, använder jag "Goldwell Colorance soft colormousse" i benan (ibland i hela håret). Det är en slags skumtoning som också ger glans och en känsla av nyfärgad. Säljes hos frisörer ca 110 kr och funkar helt suveränt bra. Drygt och sitter i några tvättar. Om man vräker i, blir kanten nästan osynlig! :)

  SvaraRadera
 6. P.S. Ja utomlands har blondes kanske more fun. D.S

  SvaraRadera
 7. Jag tycker du var så supersnygg (ja, det är du nu oxå :)) i ljust hår så jag tycker du gör rätt i att gå åt det hållet igen. Mitt hår rök av igår...kort igen...ska ta ett foto och lägga ut snart! Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 8. Jag tycker du ser så fantastiskt fräsch ut nu, med mörkare hår och gravid. Dina egna färger kommer bättre fram nu (åtminstone på foto :) eftersom jag ju inte känner dig IRL)

  B-M

  SvaraRadera
 9. linda: nä faktiskt inte, jag har kul så här också ;D

  cicci: aha. jag får inte ha i nåt själv för min frissa, får fråga först ;)

  memilla: det var kul att testa mörkt, men blondin i hjärtat - blondin i ... håret? ja, visa!

  b-m: tack vad kul att höra! :D

  SvaraRadera