onsdag, augusti 29

:D

Det kan bli så att jag fnissar mig igenom den här dagen. Hoppas ni gör det också.

12 kommentarer:

Anonym sa...

hihi...det går bra. Börjar en så börjar alla!

Anonym sa...

Tveksamt... Men att läsa att du kanske gör det fick mig att le :). Ha en bra fnissdag.

Frida sa...

låter som en trevlig dag. jag ska försöka klämma in lite fniss jag också!

Anonym sa...

Kan vara så att även jag fnissar hela dagen idag ....känns som fredag med andra ord...Kul med sådana här dagar - mer fniss åt folket!

Anonym sa...

Du brukar väl köra med tyska på dina fredag (och fnissdagarna med kanske..???)...här på mitt jobb kör vi med danska! Bara en parentes....helt meningslöst inlägg förresten...

Anonym sa...

Fniss är smittsamt ;)

Anonym sa...

Härligt! Jag fick mig ett gott skratt imorse när jag läste en intervju i DN med en kille som fyller 7 år idag. För honom är kärlek något så gulligt som "Mamma och fina saker som blommor. Och pappa."

Anonym sa...

Jag ska försöka tänka positivt. Min mage kollapsade i går (pga nyckelstress??) är hemma sjukskriven i dag. Nyckeljakten fortsätter. Ska ta mig till Göteborgsspårvägars hittefods och leta. Skarpt läge för lite tröstshopping.. :)

Anonym sa...

Jag ska försöka fnissa lite, det är ett bra botemedel mot jobbstress :)

Anonym sa...

..ska försöka fnissa lite åt det faktum att en av mina nya chefer är 25 år gammal..... Känns sådär! Hur ska man hålla sig från att rätta till hans krage och säga åt honom att kamma sig? Bäst jag oxå går och tröstshoppar ngt! :-)
Hoppas du hade en bra fnissdag!
//Jenny

Anonym sa...

Åh ad härligt, jag älskar att fnissa. missade några timmar på för och eftermiddagen men det är inget som jag inte kan ta igen :) Hi hi hi hi

Linda K sa...

alla: ja ni ser, man kan fnissa åt allt :)