onsdag, september 28

Onsdag morgon

Kom på vad jag glömde packa! När sonen var pytte köpte jag ett minifotoalbum (fast i beige) på Ordning & Reda, perfekt att stoppa full med bilder på sin bebis och ha med om man reser bort och blir längtig. Det är ganska välfyllt men nu blev det alltså kvar hemma. Nåja, har agendan ganska välförsedd med bilder också.

Kom på att min kaméliadam passar utomordentligt på H&M-blusen. Känner mig lite 1800-tal, typ...

Skulle vilja kunna utnyttja min bloggyta som Britta gör, och använda vänstermarginalen också. Antar att det är en fråga om att kunna kåda. Hm, inte min starkaste sida. Har slängt iväg en fråga till henne, hoppas hon svarar att "det är lätt som en plätt gör bara så här och så här..."

UPDATE: Hurra fick snabbt svar. Mycket riktigt easy peasy, kan hämta mallar med tre kolumner från blogspot. Tack, Britta!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig resa och bra packat!

Linda K sa...

Tick tack! Blir det Geten för er nästa helg? Enjoy!

Anonym sa...

Att resa är att dö en smula - jag kommer att sakna dig kära kusin!

Linda K sa...

Till Ulrika: Götet rockar! Men inte så fett att jag inte komme råter itll vår kungliga huvudstad inom kort! Helgfika med kusinen står på to-do-listan :)

Anonym sa...

Frågade precis Malin om hon inte hade en sådan dam att låna ut till en fotning på fredag - gud vad fint! (tyvärr hade hon inte det :( )

Linda K sa...

Till Anna: skynda fynda på antikbutik! Vad är det förresten för fotograferingar du är med på titt som tätt? *nyfiken*

Anonym sa...

titt som tätt vet jag inte men vad det är till denna gång kan jag berätta på torsdag. ;)

Anonym sa...

Japp, Geten nästa. Kan berätta om den sen. Fick även sju rätt på hästen men det fick tydligen resten av svenska folket med. Suck, annars kanske det kunde ha blivit en garderob..

Anonym sa...

Ha - mamma hade en som jag hade glömt! Superfint blev det!