tisdag, september 13

Kurs i stickning, någon?

NU skulle jag verkligen behöva kunna sticka. Tänk om man själv kunde sitta hemma och skapa mysiga koftor och sjalar (medan sonen lyckligt river i nystanet). En avig och en rät, är det inte så? För länge länge sen satt jag på syslöjden och tragglade med ett par vantar som blev olika stora. Något säger mig att en kofta stickad av Linda K skulle se minst sagt udda ut. Nä, det får bli köpekofta för mig. Kan man klippa bort lappen och hävda att det är man själv som stickat den?

Det ska ju vara skärp i midjan i höst. Det slog mig (efter att ha läst Elle, jaaa den kom igår) att jag har ett Marco O´Polo-skärp någonstans i garderoben som skulle kunna göra susen. Brunt, lite lagom slitet och med ett ganska grovt spänne om jag inte minns fel. Sen behövs bara den där stickade tröjan...

Omlottkofta! Det måste vara tokrätt nu när det kallnar ute (i morse hade jag velat ha vantar). Gärna en vinröd, grå eller mossgrön, helst i cashmere. Typ en sån som Ebba hade på Carin 21:30 förra veckan.

Skickade kusinen på uppdrag igår, eftersom jag själv inte hinner in till stan. Klubbdagar på Åhlens City nu. Provade en svart v-ringad tight WERA-tröja i söndags. Satt som gjuten (strl xs, gaaalet). Hängde undan den för att utnyttja min 15% rabatt. En sån funkar alltid som basplagg, och min Filippa K börjar bli så där sunkigt urtvättad. Dessutom är den rundhalsed, inte lika snyggt. Ser fram emot den. Tack U, my personal shopper! ;)

Inga kommentarer: