torsdag, juli 15

Nummer två

Jag glömde bikinin hos mina föräldrar och fick i all hast skaffa en till. Och jag tänker, att jag borde ha skaffat två bikinis av samma modell med olika färg/mönster. För den här är liksom lite mindre överallt och jag befarar märkliga bränningar både här och var.

Jodå jag håller in magen.

8 kommentarer:

Livet runt 30...5 sa...

Och jag tänker att jag blir dödligt avundsjuk på snygg bikini med dito kropp. Hälsn elefantmamman

Linda K sa...

livet runt 30...5: nåja, min dotter är drygt två, jag har haft tid på mig :)

Anonym sa...

guau!!!!

Sparrow

Linda K sa...

anonym: är jag en sparrow eller är du sparrow? :)

Katti sa...

Igen Linda, hur gör du för att vara så smal och snygg??? Wow! Vet detta inte är en sådan blogg men kan du inte skriva lite om dina mat och motionsvanor!

Linda K sa...

katti: tack vad kul att höra! men vet du, jag är inte SÅ smal, jag kämpar med vikt och utseende som alla andra. försöker äta normalt, inte för stora portioner, inte ta en till portion fast det är gott och dra ner på snask. fast det misslyckas alltid på helgerna... så lite motion på det. nåt sånt :)

Katti sa...

hmmm.. tack. Men du är väldigt smal och fin. Sen tror jag man lägger märke till det mer för du klär dig bra och så. Men det känns ändå lite skönt att höra på något skruvat sätt att också du får kämpa. Jag upplever dig som väldigt diciplinerad gällande mat, vin och motion. Tack för svar :)

Linda K sa...

katti: jag tar nya tag varje måndag ;D