måndag, augusti 17

Nepp han har inte blivit fulare

Oj. Jag tittar visst lite på En kort en lång nu när dottern sover. Oj oj.

10 kommentarer:

Jenny sa...

För ytterligare en film med snygg karl, kolla in Walk the line med Joaquin Phoenix. Såg den i helgen. Grymt bra och grymt snygg kille:-) Han kanske inte faller på din läpp? Min läpp får han gärna falla på :-)

Linda K sa...

jenny: kära du, han finns definitivt på min fem i topp-lista. walk the line är kanon!

A.K sa...

Okej...nu har jag äntligen fått tummen ur & skaffat mig en blogg...OCH uppdaterat bloppisen lite. Ingen hejd på kreativiteten.

Linda K sa...

ak: yey, the more the merrier :D

Nina Day sa...

åh, det var en notis om Mads M i dagstidning som jag ögnade i Kööööpenhavn häromsistens. Han hade nekats komma in på uteställe pga sitt lodislika utseende - han håller tydligen på att spela in en film där han har typ helskägg och långt hår, det var en bild. det såg sådär ut. fast, sannolikt, mkt temporärt dårå!

Linda K sa...

nina day: ja fy för sören, har sett bilder och inte är han vacker. bort med skägg, klipp hår och se sådär snyggdansk ut!

SkåneAnna sa...

:)
sevärd?
eller är det bara Mads som är sevärd kanske?

(Lite som Mathew McGauhenehheyney, du vet... inge vidare filmer, men G U D A R S....?)

Linda K sa...

skåneanna: filmen är jättegullig, absolut sevärd. men oj där går våra vägar isär, den där mcColonughghgh tycker jag mest bara är sliskig :S

Glamourbibliotekaren sa...

Mmm... "En kort, en lååång.. så blev det soluppgåå-ång.." Den filmen har så fin melodi! Skrevet av min danske helt Martin Brygmann, skuespiller/musiker/komponist som du absolutt burde titte på ;)

Linda K sa...

glamourbibliotekaren: aha! :)