tisdag, maj 14

Glass schlass

Jag fick plötsligt feeling på glass-skapande när jag såg det här i Damernas. Flädersorbet. Skåda de delikata kulorna på bilden!

Men så läser jag att en ingredienserna är en glassmaskin. Vaf*n sån har inte jag. Vidare informeras jag:

Har man inte en glassmaskin kan man frysa in glassen i frysen och röra om en gång i halvtimmen tills glassen har stelnat. Räkna då med att det blir iskristaller i den och att den blir något mindre krämig.

Allt faller. Min lust är som bortblåst. Jag kan lika gärna KÖPA en bunke fläderglass. Tack då.

3 kommentarer:

  1. Jo, samma här (pistageglass i senaste Elle Mat&Vin)

    SvaraRadera
  2. Jag har ett grymme glassrecept.....inte sobet utan glass, kan lägga upp om du vill ha lusten tabaka!? Inget röra, bara blanda, vänta å äta. Goood!

    SvaraRadera
  3. unknown: surt...

    liten: men ja tack!

    SvaraRadera