fredag, mars 15

Linda skriver om smörjor, for the very first time

Jag är väl fantastiskt dålig på att skriva om hudvårdsprodukter. Inte för att jag inte använder men för att jag tycker det är ganska tråkigt. Ju äldre man blir desto fler krämer och salvor och allehanda smörjor...

Ehuru. Nu gör jag det. Skriver om en hudvårdsprodukt. Eftersom jag just beställde min räddare i nöden från Dermalogica. Intensive Moisture Balance. Jag har diverse smörjor från det märket. För att min ansiktsbehandlare säger att min hud mår bra av det och eftersom jag själv också märker skillnad.

Gillar ni också Dermalogica vet ni väl att ni ska köpa från The Jersey Beauty Company? Mycket billigare än någon annanstans (inte ens 20% på Åhlens slår priserna där). Man kan betala med PayPal, säkert och bra.

Inta mitt ansikte, lille vän!


6 kommentarer:

 1. Den bästa. Använt i flera år.

  SvaraRadera
 2. Ja Dermalogica är toppen! Mycket pengar kanske, men så drygt att det lönar sig i längden. Handlar också på JBC.

  Jag har en klädfråga till dig. Spanat lite på denna kofta
  http://www.kappahl.se/article/cardigan_434589 men undrar hur man bär den utan att det blir tantigt? Jag snöar in på bara svart och vitt under vilket känns som det kan bli lite trist. Några idéer?
  Ha en trevlig fredag! /Sandra

  SvaraRadera
 3. minna: word!

  sandra: jag gör ett inlägg av svaret, ok? :)

  SvaraRadera
 4. Har precis upptäckt Dermalogica och använder krämen som dagkräm. Som nattkräm blev det "tyngre" grejer - Age Smart, Super Rich repair. Fruktansvärt dyr men jag är helsåld! Men just den blev faktiskt 35:- billigare på Åhléns med 20%-kupong : )

  SvaraRadera
 5. hallinbloggar: derma äger :)

  SvaraRadera
 6. Dermalogica är ofta, men inte alltid, billigare på lookfantastic än jersey Beauty.

  SvaraRadera