tisdag, februari 12

I wajajajajwonder

Nu känner jag mig lite som en person som jag inte kan skriva namnet på utan att bli föraktad men slänger ändå ur mig följande frågor:

Brukar ni ge nåt till era kära på Alla hjärtans? Vad i såfall?

(Puss och kram!)

5 kommentarer:

 1. Inget. Nada. niente. Känns så krustat med alla hjärtans dag! Bättre att uppvakta en annan dag mer spontant!

  SvaraRadera
 2. Jag är ger, på alla hjärtans.....ger även spontant, presenter i påskägg, kan ibland uppmärksamma namnsdagar...osv osv. Jag gillar presenter. Till kidsen blir det var sin rolig tisha och maken får glossigt magasin och en klassisk kalsong ;-)Däremot inga tygsoror som spelar love me tender el hjärtformade what ever´s, inget bjäfs.

  SvaraRadera
 3. Nää. Om det infaller på en fredag eller lördag hade jag tagit det som anledning att öppna en flaska bubbel och laga något extra-extra gott men inte mitt i veckan bara-för-att.

  En pojkvän jag hade för länge sedan påstod att Alla Hjärtans Dag var för tjejer. För killar finns 28 november (tror jag det var): "Oxfilé- och avsugningsdagen".

  SvaraRadera
 4. Nej jag brukar inte heller. Men idag var jag med en kompis som är tokigt ny-kär och som skulle kirra Alla Hjärtans dag-mys. Tänkte då att lite choklad kan väl inte skada. Så min man kan skatta sig lycklig över ny-kära vänner. Det blev till och med fin-praliner!

  Puss & Kram!

  SvaraRadera
 5. alla: jag tror det får bli nåt litet för min del. lite blomster har ju aldrig skadat :)

  SvaraRadera