tisdag, augusti 28

Kök kök hemskt mycket kök


Måns Herngren får inte ihop det. Han vill att alla ska älska att laga inälvsmat i bullrig köksmiljö. Han imser inte att det finns dom som skyr både korvstoppning och syltpressar (?). Som inte kan stava till bouillabaisse (jag fick googla).

Måns. Vi är alla olika. Du är söt och så, men skärp till dig.

... förresten, jag lagar en superb morots- och apelsinsallad. Vill du ha receptet?

5 kommentarer:

Kicki sa...

Och jag får inte till det hur folk KAN tycka att det är roligt att laga mat överhuvudtaget! Jag vill bara äta gott. Jag blir på dåligt humör av att laga mat. Och överallt ska man få höra detta evinnerliga tjat om matlagning och hur vikitgt det är att äta rätt osv. Jag orkar inte mer!! (Tack för att jag fick gnälla av mig.)Ps. Tycker för övrigt Måns Herngren är typ hur fin som helst :)

Sofia G sa...

Jamen visst är han söt? Men du en helt annan fråga: du vet de här ganska lösa byxorna från HM (fast smal fot) med skinndetaljer i midjan och på fickorna? Vad ska man egengligen ha till dem? Hittar ingen bild men tror nog du kan veta vilka jag menar? Hälsn. kvinna i privat tjänst =)

Unknown sa...

kicki: ha ha, word! på både matlagningstycket och att måns är fin :D

sofia g: iii, nu vet jag nog inte riktigt ändå... eller gör jag det? vilken färg? nyligen i butik?

Sofia G sa...

De är svarta - skit också att jag inte hittar ngn bild. Tänkte du skulle veta direkt vilka jag menade. De har funnits i olika varianter men i somras endast svarta och dragsko i midjan. Äh, jag mailar dig om jag lyckas hitta någon bild. =)

Unknown sa...

sofia g: men svarta brallor, funkar ju till det allra mesta! Grå/vit/svart t-shirt och kofta, vit blus, you name it :)