tisdag, mars 27

Matta för mat

Först hade vi en den beige varianten av Egeby under matsalsbordet. Beige matta + små barn = fläckig matta. Lägg till det klantig make (som dagar efter mattinköpet drog ut ett glas rödvin över hela härligheten) och en kanske inte alltid perfekt hustru (va?!) och mattan såg efter ett drygt år halvkul ut.

Den här gången fick det bli den mörkbruna varianten. Den passar egentligen bättre in i rummet. Vi har ett högblankt vitt matsalsbord och svarta stolar.

När jag inte sitter på ett tåg (och är tokigt piss, vad har dom i kaffet på SJ egentligen?) ska jag visa "på riktigt".

5 kommentarer:

mis(s)match sa...

Vi har vår ljusa egeby med fläckar kvar. Maken o jag har precis sedan jul diskuterat en ny. Men han vill helst ha en liknande o jag är lite sugen på den randiga mattan från Ikea ps...

Sandra sa...

Vi har haft tre stycken (3) Egeby, två ljusa och en mörk, i köket. Nu har vi gett upp.
Det fastnade mat, hundhår, äggskal i den och så den dagen kidot tappade en halv liter blåbärssmoothie på den ljusa mattan...

Linda K sa...

mis(s)match: alla dessa val!

sandra: ständigt dilemma. vi har dock såna där plastskydd på mattan under de små barnens platser. man får nog se mattorna som slit- och släng som behöver bytas ut med jämna mellanrum. och då är ju ikea trevligt :)

Anonym sa...

Nej, ta inte den bruna. Den ser sunkig ut redan från början i och med de bruna plupparna som sticker upp. Dessutom ser kanten billig ut. Vi har haft blå, samma problem där. Den enda som ser ok ut är den beiga!!!

Linda K sa...

anonym: joho! vi HAR skaffat den bruna och den funkar utmärkt. smak som bak ;)