torsdag, november 25

Jobbar med (eller mot?) mig själv

Jag vet att det är idiotiskt att tänka en eller två säsonger framåt när det gäller investering i klädesplagg. Det som känns helt rätt som vårplagg nu när man längtar efter sol och värme kan lika gärna bara bli hängade i klädkammaren när årstiden väl kommer. Jag har gjort det genant många gånger, investerat i förväg för att sen inte använda. Man kan tycka att jag borde lärt mig.

Icke så. Det finns en sidenklänning på Åhlens. En Wera. Som är duktigt prisnedsatt. Den är ganska lik den på bilden i modellen. Ärmlös, stora fickor på sidorna, fint v-ringad, dragkedja bak. Sa jag siden? Jag tänker mig den i sommar givetvis. Med ett par söta (söta, alltid söta. Ja vad annars?) sandaler eller tygskor till. Struttandes på till exempel Birger Jarlsgatan eller i Kungsträdgården (där ses jag ofta struttandes nämligen... not), eller på en grusväg (utan namn). Lite har jag säkert midsommar i tankarna också, trots att det är i det närmast vetenskapligt bevisat att jag alltid ändrar mig tusen gånger inann dagen D.

Ja. Nå. Nu ska jag ju inte ha den. Men den hänger där. Nedsatt. I siden.

5 kommentarer:

Librarybeth sa...

Och den är makalöst fin. Jag har dragit i den. Många gånger. Kan man inte styla till den så att man kan ha den nu? Linda! - vinterstyla den - jag har ju för 17 en kupong på Åhléns!

Vesnas vardag sa...

Väldigt snygg och den passar både vinter och vår. :)

Anonym sa...

Utmaaaningen! Var stark.

Josefine R sa...

Jag har den. Hade den på ett bröllop i somras. Hur fin som helst och väldigt skön... Inte för att du ska köpa den. Men ändå...

Linda K sa...

librarybeth: oh the preassure!

vesnas vardag: misstänker det...

anonym: det börjar bli tråkigt med utmaning... ;)

josefine r: *smäller av*