måndag, juli 19

Deep thoughts

Har ni också plagg som ni använder pliktskyldigast? För att dom var dyra eller för att ni intalat er att dom ska finnas i er garderob? Jag tror mig ha ett par sådana. Som jag envist hänger kvar vid och använder typ eller ett par gånger per år. Det är ju onödigt egentligen.

Jag ska banne mig röja en extra gång när jag kommer hem.

UPDATE: Fast när jag kollar min klädkammare online har jag en hel massa snygga plagg också. Måste blygsamt medge att jag emellanåt inspirerar mig själv. Gotta love Flickr!

UPDATE II: Och nu när jag kollar runt får jag också medge att jag liiite liiite ser fram emot hösten. Koftor och sånt, mmm...

4 kommentarer:

S.W sa...

Men vad ska man egentligen göra med dessa plagg? Jag tycker det är värst med dom där man tänker att om man bara hade rätt tillbehör så skulle de vara perfekta. Knock out. Eller är det bara jag som tänker så?

Åsa sa...

You´re the inspiration! Jag tittar ofta igenom dina bilder på Flickr. Sluta aldrig tänka nytt;)

Linda K sa...

sw: jag kan tänka att vid rätt TILLFÄLLE skulle det och det plagget vara perfekt, men så kommer aldrig det tillfället...

flicka: närå :D

hallinbloggar sa...

Du är enormt inspirerande med alltid lika fina och varierande outfits!
Plagg som används en gång om året och som har kostat lite säljer jag. Blir lika förvånad varje gång hur mycket man får betalt på Tradera!