söndag, februari 28

Pärmarna

Här har vi alltså mina inspirationspärmar. Helt basic, inköpta på Granit. Med vita blad i. En för kläder, skor, frisyrer, väskor, smycken... Och en för interiört. Det är en salig blandning av tidningsurklipp, bilder från andras plagg eller hem, mina egna små skisser och krussiduller.

Jag kan inte påstå att jag håller någon speciell ordning, det blir liksom kronologiskt. Jo, i interiörpärmen har jag en del för barnrum och en för husutbyggnaden. Och allt detta funkar utmärkt!Det interiöra.


Det modiga.

10 kommentarer:

Camilla sa...

Tack :)

Jag har ett stort kollegieblock med fasta flikar som inspirationsbok. Oxå indelat efter ämne: mode/kläder, skönhet/måbra/tips och inredning/mönster. Det här var inspiration till en variant till, ety blocket börjar bli lite fullt :)

Anonym sa...

Wow. Jag är sjukt imponerad!! / T

Linda K sa...

camilla: mina pärmar också, dags att skaffa ett par till :)

t: :D

Vesnas vardag sa...

Har tre. Inredning, Mode (kläder, hygienprylar, frisyrer, smycken, skor, väskor) och hälsa (träning, kost). Väldigt mkt projekt och väldigt lite tid...

hallinbloggar sa...

Är djupt imponerad. Och inspirerad! Måste ta tag i alla magasin och fixa iordning. Genast!

C. Meow sa...

Så imponerande, har dock insett att det inte skulle funka för mig. Och kul att bläddra bakåt i. Jag nöjer mig med att spara bilder i datorn.

Linda K sa...

vesna: oj! ja det gäller att ta sig tid :)

hallinbloggar: det är riktigt kul! iallafall om man är en klipp- och klistranerd...

camilla: bara man är tillfreds!

Jessica E sa...

Linda: Har du hittat någon portvaktstavla (sammetsklädd med spår där man kan sätta bokstäver)? Jag har jagat hos de större fastighetsbolagen men de har redan slängt sina gammla..Vet inte var jag ska leta...

Vesnas vardag sa...

ja eller så ligger urklippen på hög och väntar på att få göras iordning...väldigt länge ibland. ;D

Linda K sa...

jessica e: nä jag har lagt det på is också. det får dyka upp när det dyker upp :)

vesnas blogg: ;)