onsdag, september 30

Med stil

Jag märker att min skosamling på jobbet allt oftare blir föremål för beundran. Eller kanske förundran? Nyligen kom en forskare in och frågade mig om en sak, och sen blev det seriös närstudie av klackarna. En lång stund. Hon kunde liksom inte slita sig. Så här vill jag också ha det, sa hon drömmande. För att sedan gå och forska i säkerhetspolitik eller något annat mindre spännande än just skor.

Måste börja hålla ordning på skohyllan om det är så att folk ska ränna här och beundra. Prydliga rader och skoputs är mitt nya motto!

8 kommentarer:

Garderobenmin sa...

Min skosamling har blivit min bästa "isbrytare" när jag har möten på mitt kontor. Alla blir så glada ;-)

Linda K sa...

liten: ja det är inte så dumt :D

Sincerely Johanna sa...

Vad är det för film där folk på kontoret har massa fina skor står som de byter om till när chefen kommer. Djävulen bär Prada?

Linda K sa...

johanna: säkert :D

Alexandra sa...

Åh, låter härligt! Fast jag undrar... hur klarar du att lämna skor på kontoret? Tänk om du är hemma, och inser att De Rätta skorna är på jobbet? Jag blir kallsvettig av att ens tänka tanken...

Linda K sa...

sexy lexy: kära du, 1) jag är småbarnsmamma, det är inte så att jag är ute och ränner kvällstid och helger i högklackat 2) jag har alldeles för många par skor för att inte känna mig tillfredställd både hemma och på jobbet :D

Bina sa...

Skotillfredställd! Är inte så lite avundsjuk!

Linda K sa...

bina: :D