onsdag, oktober 15

Med känsla för mat

Jag gillar att jobba med mat, forma den och göra den aptitligare för ögat. Jag föreställer mig något, kanske en ensam byggnad på en slätt, kanske ett öppet torg där barn leker och duvor kuttrar, och så skapar jag utifrån det. Endast fantasin sätter gränser!

Crap. Jag glömde ta fram dagens lunch ur frysen igår.



Kumlabunkern?

12 kommentarer:

  1. Exakt vad innehåller Kumlabunkern? Ser smarrig ut...currykyckling och ris i en flott förening...

    Är det mannen som sett till att du har så fin lunch?

    SvaraRadera
  2. en persiljekvist on top, så blir det michelinstjärnor!

    SvaraRadera
  3. peace in mind: ja det är den där africanan som blev över. mumma idag med :)

    polly: groovy! ...men kanske lite för avancerat för mig? :P

    SvaraRadera
  4. Låt mig gissa: Den lilla burken SIA-glass? : )

    SvaraRadera
  5. s: ha ha ha, vilket öga för form :D helt rätt!

    SvaraRadera
  6. Ja men preciiiiis så brukar jag oxå laga mat;) Fast när mannen är i älgskogen blir det mera falukorv-pasta-aktigt förstås...

    SvaraRadera
  7. "Endast fantasin sätter gränser" *ha ha ha* vad galet bra det lät ! karin =))

    SvaraRadera
  8. mie: det är så skapande! :D

    karin: eller hur! lite ernst sådär ;)

    SvaraRadera
  9. Haha, sådär ser mina matlådor ut varje dag ungefär. Fast jag använder mig av de där burkarna man får thai-mat i när man köper hem :) Hur gjorde man innan mikron uppfanns egentligen?! För mig är den oumbärlig! För det där med att ta fram mat och lägga på tining har aldrig varit min grej... :)

    SvaraRadera
  10. Hahaha, du är bara för underbar:D

    SvaraRadera
  11. julia: mikro rockar. fett :D

    flicka: :*)

    SvaraRadera
  12. Hahaha, helt underbart. Formpressad pudel?

    SvaraRadera