söndag, december 2

På bullfronten godkänt

Jag kan meddela att jag spritt mina lussebullar bland familjebekanta och att inga klagomål förekommit. Fick goda råd inför baket av Minna som jag följde (utom ägget, jag glömde ägget, Minna!) och det slog väl ut. Men jag har en fråga: hur får man russinen att stanna kvar?

11 kommentarer:

  1. Jippey!!!! Grattis!

    /Ägget was maybe overkill!

    SvaraRadera
  2. minna: nästa år lägger jag till ett!

    SvaraRadera
  3. Linda, tryck ned russinen ordentligt så att de nästan inte syns, de poppar upp lite under baket ändå!

    Trevlig första advent!

    SvaraRadera
  4. cecilia: nästa år trycker jag till! detsamma :)

    SvaraRadera
  5. jepp - håller med cecila - tryck ner, ända ner t plåten nästan! :)

    SvaraRadera
  6. Samt att du ploppar i russinen efter degen jäst den andra gången dessutom, dvs alldeles innan de åker in i ugnen. :o)

    SvaraRadera
  7. malla: trycker till :)

    spiro: jo det gjorde jag ju :)

    SvaraRadera
  8. Häftapparat? :-p

    SvaraRadera
  9. lena: skulle inte ens JAG få för mig :P

    SvaraRadera
  10. I särklass bästa tricket: Lägg russinen i blöt när du börjar baka. Lagom till efter andra jäsningen häller du av sörjan i ett durkslag och trycker dit de uppmjukade små russinen. Jag GARANTERAR att de inte trillar av då.

    SvaraRadera
  11. sanna: herregud, har du gått russinkurs? tack, det ska jag försöka komma ihåg nästa gång :D

    SvaraRadera