måndag, juni 18

Rosa ludd

Förlåt men jag kan inte låta bli att kommentera detta, jag mår dåligt om jag inte gör det. Engla får skriva om precis vad hon vill, det här är inget elakt menat gentemot henne. Men läs kommentarerna. Snälla rara människor!

För den late sammanställer jag här några av dom:

Jättesöta plåster!

Ohh så gulligt med rosa! Matchar ju också din bakgrund och header :)

Nice ;) Lite färg blir så mkt trevligare :)

Vilka söta tops! :)

ja det gör det hela lite roligare :)var har du införskaffat dig dessa prylar då om man får fråga?

Hihi... Det är precis sånt som förgyller vardagen. Livet blir roligare på det sättet. Söta plåster gör nästan att det gör mindre ont =). Om själen mår bra så mår kroppen bra =)

ja absolut det är jätte sött! ;D

haha, såna där plåster måste jag köpa!

UPDATE: Hallå! Jag skriver om detta för att jag tycker det är underhållande! Jag är inte bitter, elak eller hånfull. Jag tycker det är kul! Som i ha-ha-ha. Ville bara förtydliga det för alla som tycker att jag är en hemsk människa.

37 kommentarer:

 1. *kvider av skratt*

  SvaraRadera
 2. polly: tack för att du är med mig i denna svåra stund!

  SvaraRadera
 3. Känner mig också lite elak som skrattar åt det.
  Instämmer i att hennes kommenterare skriver ganska uniforma kommentarer;-) Och förmodligen inte förstår ett ord av vad jag just skrev... Men hon verkar ju gå igång på det så de får väl leva i sin rosaluddiga fantasivärld. Blir lite avundsjuk på dem ibland, jag vill också kunna bli glad över sådana småsaker som princessplåster!

  SvaraRadera
 4. man vill ju liksom inte riktigt tro att det är sant?? :-)

  SvaraRadera
 5. "Ohh så gulligt med rosa! Matchar ju också din bakgrund och header :)
  "

  Ja, för Engla går ju runt med bekgrunden och headern runt sig hela tiden. Lite som en gloria.

  Hahahaha!

  SvaraRadera
 6. åh Linda, skorna på bilden idag passar ju så himla bra till din bakgrund!! Så sött! Du är min idol.

  SvaraRadera
 7. "Vilka söta tops"...ja, det gäller ju som sagt att vara glad åt det lilla. :D

  SvaraRadera
 8. jag kom på en sak, kan inte ni heller bärga er tills Englas bebis kommer och alla ska kommentera på det! kommentarer galore!! hur ska dom överträffa dom gulliga rosa topsen?

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att det här är lite intressant. Nu läser jag inte Englas blogg, men jag läser din, och jag undrar lite varför du reagerar på kommentarerna hos Engla? För en icke initierad är det samma sak som det skrivs/kommenteras om på din blogg. Plåster/tops kontra Chloéblus/Tigerklänning. Är det inte så att det man stör sig på hos andra ofta är det som man inte tycker så väldigt mycket om hos sig själv?

  SvaraRadera
 10. hmmmmm jag brukar läsa både din o Englas blogg men det är såna här saker som gör att förmodligen kommer dissa din i fortsättningen.... (inte för att du bryr dig..)Varför ens bry sig vad som står i någon annan bloggs kommentarer?!?

  SvaraRadera
 11. glamourbibliotekaren: ;)

  linda: alla gillar ju olika saker :D

  mia: jag tycker det är gulligt och lite läskigt.

  malin: ;)

  hedgehog: och du är min! :D

  maria: it´s a wonderful world :D

  mia: tror bebben blir en riktig sötnos, engla är ju det.

  poppy: smaken är som baken, för mig är chloéblus och rosa tops ganska olika. jag är dessutom inte irriterad, jag är fascinerad. jag tycker om mig själv och mina tigerklänningar väldigt mycket :)

  SvaraRadera
 12. Nä, jag hajar också att det är viss skillnad på Chloéblus och rosa tops (och därför läser jag din blogg och inte Englas ;-)). Men på något sätt handlar det ju om grader av ytlighet, eller hur? Vare sig blusar eller skönhetsprylar är direkt kärnfysik. Intressant och roligt, ja visst, men det är same same, but more expensive.

  SvaraRadera
 13. I see your point!
  Sen är det ganska kul att folk blir arg på dig för att du kommenterar det andra kommenterat... Jag älskar bloggvärlden!

  SvaraRadera
 14. poppy: jag fattar vad du menar och jag håller med. man får skriva om vad man vill på sin blogg, det är ju det som är vitsen. och det är ju det olika som är kul :D

  anna: jag säger som tidigare, it´s a wonderful world :D

  SvaraRadera
 15. jag måste ta ledigt från jobbet.
  Got to find the pink tops, got to find the pink tops.

  SvaraRadera
 16. Japp, jag faschineras lätt av intelligenskvoten lbland de som läser. och som måste hela tiden har råd om vad som är inne och om man verkligen kan kombinera det hela. Jag brukar få mitt dagens skratt av patetiska kommentarer. Fan, du har ju hjärna, så detta gäller inte dig!

  Fan, de rosa plåsterna, måste jag ha nu ;)Var finns de att köpa? (shit hype kring rosa plåster?)

  SvaraRadera
 17. Fjortis är ingen ålder, det är ett state of mind.

  SvaraRadera
 18. Mina barn och deras kompisar ägnar sig ibland åt att "värdera" varandra och säga vad som är "rätt" och vad som är "mindre rätt". Jag försöker och hoppas kunna förmedla att det är viktigare att stå för vad man själv gillar, och dessutom inte racka ner på andra som tycker annorlunda. Jättesvårt ibland.
  Låter lite pretentiös nu, men blev lite ledsen då jag annars gillar din blogg skarpt!

  SvaraRadera
 19. angelica: jag bockar och bugar :D

  asha: som man kan fastna i? :P

  maria c: då har du nog missförstått mitt inlägg. Jag rackar inte ner, jag konstaterar att alla är olika och fascíneras av dessa olikheter. Och så ska det vara för annars blev det skittrist.

  SvaraRadera
 20. Haha, Linda du är klockren! Jag satt precis och läste Englas blogg och förundrades som vanligt över dessa kommentarer. jag tror absolut inte att du är bitter eller elak, men det är ju allmänt känt att på man på vissa bloggar inte har nåt sinne för humor och man inte "får" säga nåt annat än hyllningsord till bloggaren.
  jag brukar inte kommentera inlägg i nån blogg egentligen, men jag brukar läsa din och gillar den mycket! Du är en bra skribent tycker jag och rolig också!

  SvaraRadera
 21. Ha ha -det är hysteriskt roligt!
  Det är humor på hög nivå.
  Alla åhhhhh, guuuuuuuuud, äääääääälskar är lika fascinerande varenda gång.

  Det som är trist med hennes blogg är att hon moderar bort alla kommentarer som är kritiska, så det blir väldigt enformiga kommentarer.

  Har själv skrivit inlägg om det tidigare. Det handlar inte om att vara elak, snarare fascination över nivån på kommentarerna.

  SvaraRadera
 22. hahahaha!! tack för du gjorde min morgon!! du är klockren!! alltså, jag förstår precis vad du menar...och seriöst hur kan folk bli så överraskade av ett par rosa tops? hello, lever de på mars? liksom "allt för att vara engla till lags". hahahaha!!

  SvaraRadera
 23. Du sa att man kan hitta de rosa topsen på H&M... Ska vi chansa på att de är slutsålda innan dagen är slut?;-) Som allt annat hon tipsar om. Snacka om att hon har makt! Och hon har ju lyckats utnyttja den också (vilket ju är helt rätt såklart, ingen avundsjuka här). Jag tror att det trillar in mkt extrapengar där varje månad. Att vi skrattar åt kommentarerna beror nog mer på åldersskillnad än ngt annat skulle jag tro. Man blir ju mer cynisk med åldern, på gott och på ont.

  SvaraRadera
 24. Ha ha ha, humor är ju humor! Varför förstår inte vissa människor det? Tänka sig att du blir "dissad" för Englas rosa tops skull;-) Nästan en bedrift ju!

  SvaraRadera
 25. Verkar bli världens debatt här... Men jag håller med dig, det är komiskt, typ hahaa :)

  SvaraRadera
 26. Äh, alla vet väl att de enda bra topsen är Johnsons blåa.

  SvaraRadera
 27. åsa: tack! vad kul att höra :)

  mocca: du fattar grejen :D

  julia: :D

  m: tror absolut på åldersgrej!

  adoremy: men inte rosa ;D

  mie: HA HA HA!!!

  linnea: ja eller hur :)

  hanna: dom har jag också! :D

  linda: :D

  SvaraRadera
 28. jag tycker engla är läskig. hon har sina läsare i ledband och har fått dem att älska vad hon än gör

  och dessutom utnyttjar hon det med jhgkeleghkgdjk tradedoubler. HUVVA!

  du är den bästa bloggaren jag vet linda! den enda med lite humor och som inte skriver inlägg för att få "åhhh pusspuss du har så fina saker fnissfniss hejhej"-kommentarer! ;)

  SvaraRadera
 29. Du verkar vara en himla rar människa - tycker iaf jag.

  Låt mig även tillägga: det ÄR underhållning på hög nivå! ;)

  SvaraRadera
 30. emma: det är inget fel på engla tycker jag, tror hon är en jätterar tjej. jag är lite impad att hon kan få så beundrande kommentarer för rosa pinnar man pillar öronen med bara.

  rodnar klädsamt (och rosa!) för allt beröm :)

  miss kyd: och jag önskar att du var min mormor! :D

  SvaraRadera
 31. Jävligt komiskt! Och fascinerande.
  Har också konstaterat att Englas fanskara ofta är helt sanslösa i sin beundran. Men detta är ju egentligen bara ett ungdomsfenomen (de vill vara som sin idol. Lite som Beatelshysteri). Skulle tippa att medelåldern på Englas läsare är mellan 15-20 år. Inte rätt forum för mig! Tack för bästa bloggen :)

  SvaraRadera
 32. cicci: lite som jag beundrar mads ;D tack, söta!

  SvaraRadera