lördag, juni 30

Ingen hit

I torsdags kväll/natt på t-banan hem plitade jag ner någon slags recension av kvällen. Den var förstås helt oläslig dagen efter. Det lilla jag eventuellt kunde tyda eller gissa mig till lämpar sig inte för en blogg med en gnutta stolthet.

Det var en vansinnigt kul afton. Umgänge med tjejerna tenderar att bli så. Kungsholmen och Lemon bar (hej Sessan!). Sen gick något väldigt fel. Vid den tiden på kvällen hade danssuget tagit oss i besinning. Och av alla ställen valde vi.... *skäms...hoppas dom inte slutar läsa för gott nu...* Golden Hits. Jag hade inte varit där förut, jag kunde inte veta!

Och för att sammanfatta: gud i brallan. Det var bland det mest deprimerande jag varit med om. Det gick inte ens att dansa och ha kul med sina kompisar, för miljön och människorna där var så skrämmande. Jag har nog aldrig känt mig så fel. Och mind you, då var jag ändå inte nykter.

Jag tänker så här: en gång är ingen gång. För det ska aldrig bli en andra.

11 kommentarer:

Smartasmia sa...

Hahahahaa! Du är förlåten - men allvarligt - jag är mer bekymrad över att du behöver terapi ett par år nu för att komma över ditt besök där!

Dorisettan sa...

Nämen Linda K då! Jag säger det rent ut - du låter som en trist snobb. Älskar inte Golden Hits själv precis, men kul med kompisarna kan man väl ha var som helst?!?

Linda K sa...

smartasmia: det blir rehab en vecka under semestern - minst ;)

dorisettan: jag trodde det jag med. kanske kombinationen grumlig cosmopolitan i saftglas, trötthet och "på landet"-känlsan blev mig övermäktig :)

Anonym sa...

Haha, jag var där *hysssjj* en gång förra sommaren, och låt mig säga som så:
I'm not going back.
Det roligaste var att en av mina kompisar blev tvungen att sjunga en duettkaraoke med en svensexekille, jag skrattade så jag höll på att kissa på mig.

Kul ställe att fira sin svensexa på, faktiskt... *not*

Linda K sa...

polly: det finns en plats på jorden där solen aldrig ler, den platsen heter goolden, dit vill jag aldrig mer! :D

Anonym sa...

lite kul att du skriver att Golden Hits har en "på landet"- känsla. Jag är själv från en liten håla i norra Skåne men har bott i Sthlm i drygt åtta år(London och Lund innan dess)
Jag är inte heller nåt fan av Golden Hits- stilen eller stämningen.

Konstigt nog är de jag känner som gillar Golden hits bäst riktiga urstockholmare, och innerstadsbor...

ett annat ställe med en lite mer "på landet" -stämning som jag däremot gillar är Cliff Barnes på Norrtull, vilket drag där är !! folk dansar på borden och det är en allmänt kärleksfull stämning, långt ifrån Sturplans iskalla jargong..hm. fast nu var det nog nåt år sen jag var på Cliffan så det kan ha förändrats en del..

Linda K sa...

helena: jag är också "från landet" så jag vet vad jag pratar om. fast jag har blivit stadsböna nu ;) håller med, Cliff Barnes är helt ok, särskilt när man kan sitta ute.

Anonym sa...

Vår gång kan inte räknas. För enl. mina taxikvitton kan vi bara ha varit där inne i max 20-25 min. innan vi fick panik.. No more! Är även impad av dig och H som jobbade i fredags. Hos mig infann sig betongkepsen direkt vid uppvaknandet. Skönt med en ledig dag:)

Linda K sa...

anita: ha ha ha, åh vad skönt! man måste vara där minimum en halvtimme för att det ska räknas :D jag var gaaaanska seg i fredgs. kram!

Anonym sa...

Bara att gå förbi och se publiken i kön till schlagerbaren/golden hits får en att inse att det är en dålig idé att gå in.

Linda K sa...

dtk: det var inte ens kö när vi kom dit.... :O