onsdag, februari 28

Lång jobbdags färd mot kväll

Vem gillar DU bäst? Jonas Karlsson, Börje Ahlstedt, Jonas Malmsjö eller Lena Endre?Jag gillar alla (mest Lena och Jonas K) och ska avnjuta dom ikväll på Dramaten.

17 kommentarer:

 1. Och jag.. Jag gillar Jonas K. Hammarbyhunden.

  SvaraRadera
 2. Lena Endre och Börje Ahlstedt är helt fantastiska i den föreställningnen. Jonas K är också bra. Jonas M = överspel

  SvaraRadera
 3. yllet: då gilalr vi samma :)

  anonymous: som så ofta, eller hur? :)

  SvaraRadera
 4. Aha! Själv ska jag på Opera ikväll. La Traviata (heter den så?).

  SvaraRadera
 5. minna: så heter den. enjoy! :) komemr du att ha ett operaplagg på dig?

  SvaraRadera
 6. Ja - det är väl klart att jag har operaplagg på mig! och boa.

  :D

  SvaraRadera
 7. minna: jag är stolt över dig! vi kommer att vaa ganska nära varann ikväll :D

  SvaraRadera
 8. minna igen: ska vi tänka på varann prick nio? så blir det som telepati eller så :)

  SvaraRadera
 9. Ok! Prick nio.
  LOVA!!!!

  SvaraRadera
 10. minna: cross my heart! :D

  SvaraRadera
 11. Åh, jag vill också gå på Dramaten och se Lång dags färd mot natt. Jag gillar nog Jonas K allra bäst i det där sällskapet. Inbillar mig att Börje är lite jobbig. Har hört att han blir arg på sufflösen (heter det så?) när han kommer av sig. Du kan väl se hur han verkar ;) Ha det så kul ikväll!

  SvaraRadera
 12. Jag tyckte helt klart att Jonas K var bäst i den föreställningen. Som anonym sa så spelar Jonas M över. Fast jag få känslan av att det hör till karaktären.

  Ha det så trevligt ikväll!

  SvaraRadera
 13. har samma favoriter som du själv- lena och jonas k. lena för att hon är så himla bra och jonas för att han är bra. och läcker... ha en trevlig teaterkväll i den fin-fina teaterkjolen!

  SvaraRadera
 14. sara: tror också han kan vara svår, ska foka extra på honom och hoppas han glömmer nån replik ;)

  anna st: tackar! :D

  åsa på åsen: tack rara, det ska jag ha :)

  SvaraRadera
 15. Hoppas ingen hostade eller snöt sig i publiken ikväll. Man kan aldrig lite på Börje, ofta ofta bryter han sina föreställningar för att "kasta" ut publik eller i alla fall skälla ut den utsatte. Helt enkelt kan jag inte se om Börje är bra..Märkligt man.

  SvaraRadera
 16. Jag gillar alltid Jonas K mest! Såg den i söndags, och då var Jonas K och Börje bäst. När Jonas M var med blev dialogerna lite för snabba, tyckte jag. Men annanrs hade den ju varit ännu läääängre....
  Och så saknade jag dimmans påtaglighet från boken. Boken upplevde jag som mycket mer suggestiv. Lite väl avskalad scenografi också. Men lajv är alltid lajv = härligt!

  SvaraRadera
 17. elin: en i publiken nös höglutt mitt ut i tytnaden när börje var ensam på scen, men han reagerade inte. han var helt ok men lena var bäst!

  mel e: jag gillade lena bäst. och jonas k. jonas m känns alltid ganska överagerande, eller har han alltid såna roller? sen jag såg honom rulla naken över dramatenscenen i vilken-pjäs-det-nu-var har jag lite svårt att ta honom på allvar. tänker alltid på regina lund när jag ser honom. boken är klart bäst, men jag gillade verkligen gårdagens pjäs! :)

  SvaraRadera