måndag, januari 22

Tillåt mig gala

Nu ska jag skriva lite illa om någon, egentligen utan anledning. Bara för att jag ser henne överallt i alla tidningar och att det börjar kännas tröttsamt eftersom jag aldrig någonsin sett henne göra något seriöst eller bra och eftersom hon alltid har håret så hårt bakåtkammat i tofs att det ser ut som ögonen ska poppa ut. Sanna Bråding. Jag kan inte gilla henne. Kan ingen bara lyfta bort henne?

Och så önskar jag att jag kunde steppa. Och så tycker jag att Mikael Nyqvist är en goding. Och så är jag nog kär i Sissela Kyle.

25 kommentarer:

 1. Den där stepdansen var ju GRYM!
  Sanna Bråding är allt annan än grym, hon är minus-grym.
  Jag är också kär i Sisela, speciellt som ljudtekniker i hockeyfripp.

  SvaraRadera
 2. Håller med dig. Sissela Kyle I like. Men Sanna... nej, hon är så hes och konstig. Fast i "7 miljonärer" var hon faktiskt riktigt bra.

  SvaraRadera
 3. eva röse! eva röse! eva röse!

  SvaraRadera
 4. Redan vid första meningen anade jag vem du menade. Tänkte nämligen samma sak när jag såg henne ikväll.
  Har inte direkt något emot henne, men jag tycker man har sett henne lite _väl_ mycket den senaste tiden, och vad är hon egentligen bra på??
  (och- *viskar*- hon såg gräslig ut ikväll...)

  SvaraRadera
 5. Hi Linda. Do I detect a bit of a flare in those legs?

  I once accused you of pandering to the scarf crowd; but I'm happy to see you pandering to the bell-bottom crowd....LOL!

  SvaraRadera
 6. egentligen är det ganska ofattbart att hon är med så mycket... suck. Nä, jag håller med :)

  SvaraRadera
 7. minna: man kanske skulle skaffa ett par pjuck och börja studsa runt... :)

  mel e: bråding? mer en främling va? ;)

  camillas lockar: jag tror faktiskt aldrig jag sett henne någon annanstans än i tidningar, kanske därför jag inte gillar...

  linda: ja ja ja!!

  katta: som sagt har aldirg sett henne "göra nåt", så jag är noll impad.

  bobk: you´re very fixed on my trousers now. where do I show my stomach? :)

  hedgehog: jag tror hon är utomjordisk...

  SvaraRadera
 8. Måste bara tipsa dig som har en förkärlek till mads mikkelsen. Om du går in på http://www.sr.se/p3/morgon/ så kan du välja att bli väckt av mads :)

  SvaraRadera
 9. erica. tack, åhh jag vet! tyvärr är min jobbmobil inte särskilt samarbetsvillig, får inte in den där. Men jag smyglyssnar på datorn ibland. grrr gillar när han skriker ;D

  SvaraRadera
 10. Sanna Bråding är en av mina "irritationsmänniskor" också. Har ni HÖRT människan när hon kör något program på lördagseftermiddagarna i P3? Hon är helt värdelös, har en stockholmsdialekt som är så pinsamt pålagd att jag skruvar på mig av obehag. Nä - fan, tillbaks till ICA-reklamen, det är mer rätt nivå....

  SvaraRadera
 11. Näe, jag kan nog inte hålla med om att Sanna Bråding var bra i "7 miljonärer". Fruktansvärt dålig film och fruktansvärt dålig skådespelarinsats av SB. Uschiamej!

  SvaraRadera
 12. Håller med, får ingen kläm på Sanna Bråding jag heller.

  SvaraRadera
 13. Lite meningslös info... när Sissela gick högstadiet hade hon min mamma som hemkunskapslärarinna! Hihihi..

  SvaraRadera
 14. Jag är kär i Cecilia Frode!

  SvaraRadera
 15. alla: vi är ense.

  josefine: min mamma har jobbar med Stakka Bos papap :D

  ida: hon var grym igår, med sitt tal om riktiga män :D

  SvaraRadera
 16. Alltså, jag har inte sett den och vet inte om den är bra, men var inte Ett hål i mitt hjärta rätt seriös? Vet inget om Sanna egentligen, men jag uppskattar människor som gör oväntade kombinationer av saker.

  SvaraRadera
 17. ester: ingen aning, har varken sett eller hört talas om. Det är bara jag som har lite förutfattade meningar ibland .)

  SvaraRadera
 18. Mmm har haft en hatkärlek till Sanna Bråding sedan länge - ni KAN väl inte ha glömt henne från Tre kronor??? Då var hon ju "ihop" med "Mogge" som hon ledde hela höstens idol-säsong tillsammans med. Det tyckte jag nog att hon gjorde rätt bra - på lagom nivå sådär.

  Så - jag gillade henne egentligen inte i Tre kronor - sen brukade jag se henne under hennes anorektiska period - tränandes som en galning på samma ställe som jag - då tyckte jag lite synd om henne - men nu tycker jag nog att hon har ryckt upp sig ändå :).

  Ett hål i mitt hjärta vågar jag inte se, den verkar lite för obehaglig för mig. (Film av Lukas Moodyson efter Lijl 4-ever).

  SvaraRadera
 19. ester: Jag HAR sett "Ett hål i mitt hjärta" och tycker nog inte att porr i kombination av en orgie i utsöndringar av div. kroppsvätskor och psykiskt sjuka tonåringar gör en film seriös. Om Modysson ville säga något djupt med alltihop kunde han ha skrivit en debattartikel i stället för att göra ett hål i mitt hjärta. Sanna Bråding suger (även på andra sätt än vad hon gör i filmen).

  SvaraRadera
 20. anna: jamen jag såg aldrig Tre kronor. Har liksom aldrig sett henne "göra nåt", kanske därför jag betackar mig? :)

  SvaraRadera
 21. Ett hål i mitt hjärta av Moodyson har väl sågats ganska rejält av kritiker och publik va? Pretto-skit farligt nära porr-gränsen... Har inte sett mer än utdrag på typ filmkrönikan - och den spekulativa sörjan kan man vara utan.

  SvaraRadera
 22. annicab: oj, totalsågning! ;D

  SvaraRadera
 23. Här är en till som inte skulle säga nej till Mikael Nyqvist! ;)

  SvaraRadera
 24. åsa på åsen: påminner lite om mads... :)

  SvaraRadera