onsdag, december 27

Vår på H&M

Kikade på H&M:s vårinspiration. Ser hippie och trevligt ut, men inget som får mig att klicka. Live-handlar hellre på H&M. Säkrast så.

11 kommentarer:

 1. Jamen nu är vi tillbaka till problemet: jag k a n inte live-handla. Hur mkt jag än önskade mig en HM-butik av tomten så fick inte jag det. Men nästa år kanske....

  SvaraRadera
 2. ann: nä då är det ju kört...hur långt till närmsta?

  SvaraRadera
 3. Kan ju alltid åka 4-5 mil och handla men med 2 små barn som hatar affärer så blir det aldrig av, dessutom jobbar jag nästan heltid och helgerna är alltid uppbokad. ja ja- jag vet att det är ett i-landsproblem men det vore kul att få slinka in på HM lite då o då. Nästa år(-08) skall det öppnas galleria här så då kanske HM kommer hit!

  SvaraRadera
 4. ann: nä småttingar i butik är mer jobb än glädje. håller tummarna för gallerian! :D

  SvaraRadera
 5. Samma här - jag handlar hellre "live".

  SvaraRadera
 6. jenny: så man kan prova, annars är det dömt att bli fel!

  SvaraRadera
 7. Oh Linda, you have found MY weakness: flare legs! While I like the skinny jeans look too, I think flare leg pants and jeans are the sexiest!!

  SvaraRadera
 8. Var å kände å klämde lite på det nya. Bla den ärtgröna plast/regn/?/jackan. Mysko säger jag bara. Mysko...

  SvaraRadera
 9. bobk: I didn´t buy it though. Looks cosy more than sexy to me :)

  jenny p: jaså finns den redan i butik? eller har du tillgång till sånt som andra inte har? :D den gröna skulle jag också vilja klämma lite på. meninte ha på mig tror jag...

  SvaraRadera
 10. Fanns i Gbg, Nordstans butiken. Var lite mer grejer också, men fortfarande jackan, Uhhh. Nåt konstigt tjockt plastmaterial. Typ sådant fiskare har i regnstället fast tjockare stelare plast. Och ärtgrönt är väl inte min färg.

  SvaraRadera
 11. bobk: cheer up, pal! :D

  jenny p: nä den ser inte så skön ut. Stel. Irk, vi hoppar den.

  SvaraRadera