onsdag, december 4

Det var Klara K det

Idag var jag på Klara K-dagen. Man kan läsa om Klara K här. Det här var första gången jag deltog. Det som jag tar med mig som inspirerande och tänkvärt var Camilla Thulins prat om att acceptera sin ålder och hur man ser ut, istället för att kämpa för att bli yngre och mindre. Hon är mycket charmig och rolig. En representant för World Childhood Foundation var också där och berättade om vad de gör för att hjälpa utsatta barn i världen.

Det var behållningen av dagen för mig. Ja, det var kul att se Martina Bonnier (hon är som en liten docka) också. Men i övrigt kändes det väl sådär. Maten var nästan slut när jag kom. Det var väldigt trångt inne på Rival. En del teknikstrul och lite mycket nerver, ja det får man kanske räkna med men det förtar ändå känslan. Någon föreläsare kändes pinsamt oförberedd. Och så gillar jag inte macarones, men det är ju mitt problem.

Hur som, det var ändå trevligt att omge sig med en massa kvinns några timmar. Som jag hörde en dam säga i en paus: åh jag blir så trött på att höra allt detta kvinnotjatter! 

3 kommentarer:

Anonym sa...

He he, kanske inte gjorde så mkt att jag inte kunde deltaga...
/monica

Anonym sa...

Nu kommer jag känna mig som en sådan där dålig kvinna som inte stöttar andra kvinnor och jag tycker idén bakom nätverket verkar jättebra när jag läser den biten. Men de hade en homeopat som inbjuden talare!?!?! Någonstans där känner jag att jag tappade allt förtroende för Klara K. Och de skriver att de vänder sig till alla branscher där kvinnor slår i glastaket men hela agendan verkar bestå av kvinnor som håller till i branscher där ändå kvinnor normalt sett brukar få ta plats tex välgörenhet. Och finns det ett glastak när man heter Bonnier? Funderar på att gå med i det här nätverket men är osäker på om jag skulle hinna gå på några träffar.
http://stockholm.bpw.se/

Unknown sa...

monica: nej ingen jätteförlust enligt mig.

anonym: finns nog många bra alternativ att joina. om man hinner, som sagt :)