måndag, mars 19

Ikväll har jag

ätit palsternacka som kokat tre timmar i hö.

Alla som ätit något konstigare räcker upp en hand.

5 kommentarer:

  1. Var den god?
    Räcker upp ett finger, har ätit skorpioner. Små dock. Men det var mer läskigt än konstigt.

    SvaraRadera
  2. *hand* ost på kamelmjölk (mkt kärvt, knarrigt och inte så gott) och druckit jäst hästmjölk som därmed var alkoholhaltig (som ljummen yoghurt med chasmpagne i, jättegott). Hur var palsternackan?

    SvaraRadera
  3. caroline: den var mumma! iuu, skorpioner låter livsfarligt :O

    e: men vafan, kan jag inte få va värst? ;) den var god, tack!

    SvaraRadera
  4. Jag har ätit sjögurka = INTE gott; maneter (konstigt) och gräshoppor rostade i chili (knaprigt, men inte stjärtdelen...). Man måste ju prova!

    Allt med palsternacka är väl gott - även med höstrån som tillbehör?

    SvaraRadera
  5. marie: jag börjar inse att palsternacka och hö inte är ett skit konstigt. jag ligger i lä! ;)

    SvaraRadera