söndag, april 29

Itsy bitsy teenie weenie

Det tycks råda allmän bibkini- och baddräktshysteri redan nu. I tidningar och på bloggar. Jag känner mig helt lugn. Jag har vad jag behöver. Den här och den här.

14 kommentarer:

  1. Shit, värsta flaschbilderna ju! Skitsnygga bikinidelar. Var själv på H&M idag och passade på att kolla vad de har för nåt i den vägen. Nada, blev svaret. Jag letar vidare.

    SvaraRadera
  2. camillas lockar: good hunting! :D

    SvaraRadera
  3. Ett kungarike för en schysst bikini! (Nåja, några hundra i allafall..)

    SvaraRadera
  4. polly: sök och du skall finna :)

    SvaraRadera
  5. Helt slut efter bröllopen (2!) igår. Herregud vilken snygg bikini (svarta) och vilken snygg figur du har Gratulerar ! jag har x-antal badplagg men är aldrig nöjd.

    SvaraRadera
  6. Jag har redan typ slitit sönder en bikini denna säsong. 3 1/2 vecka i Malaysia och Singapore sätter sina spår och nu behöver jag en ny till denna säsong.

    SvaraRadera
  7. var o tränade idag o blev förskräckt när jag såg äldre damer o insåg att min kropp inte alltid kommer vara som den är, men dina bikinibilder inger hopp :)

    SvaraRadera
  8. äsch, kom på att man kanske bör gardera sig. menar givetvis inte att de andra var fula, inte alls. men jag tycker om min kropp som den är o vill inte att den förändras, inte på något sätt...

    SvaraRadera
  9. urtjusiga! Själv har jag en apsnygg från förra säsongen som inte på långa vägar kommer täcka ammande boobs. Har köpt en guldbaddräkt, men hur den egentligen passar vet jag ju inte. så det blir en spännande sommar. t-shirt och surfshorts kanske?

    SvaraRadera
  10. Den svarta var hur fin som helst! Och man, jag måste börja satsa på beach 2007 nu känner jag. Stön.

    SvaraRadera
  11. Åh, ditt läckra lilla stycke! Bikinin är fin, men det är inget mot hur impad jag är över att det finns människor (läs LindaK) som kan ta bilder på sig själv i bikini med självförtroende kvar. Bägge sitter som en smäck och du ser väldigt snygg ut:D

    SvaraRadera
  12. Jag kan inte se förbi magen (eller snarare icke-magen) som du är blessed with trots barnafödsel... Min fyller 7 i juni, och jag kämpar fortfarande. Har alltid skyllt på graviditet efter 30, men nu flög den ursäkten genom fönstret. Inspirerande nevertheless...

    SvaraRadera
  13. Itsy bitsy teenie weenie stringbikini *skakar på rumpan*
    hahahaha

    Sandra :-P

    SvaraRadera
  14. cicci: två stycken? ! lyllos dej! :D

    miah: vilket proffs ;D

    johanna. ha ha ha kallar du mig indirekt äldre dam? :D

    frida: snygga surfshorts funkar väl alltid, sportigt sådär :D

    linda: ja det är hög tid :S

    anna ser dej: ha ha ha! ja när man håller på med dagens outfit sådär blir man lite blind och tar bikinishots av bara farten. lite skämmigt kanske men what the f**k :P

    anonym: tack tack :) ja kämpar man går det väl att återvinna det mesta av sin forna kropp. det svåraste är ju allt löst skinn!

    sandra: ;)

    SvaraRadera