lördag, november 16

Älskade hatade hår

Eftersom jag inte hänfördes av musiken igår på konserten ägnade jag mig åt att studera publiken istället. Letade efter halvkorta/halvlånga frisyrer att inspireras av. Vilket var svårt. Många "halv"frisyrer ser ju ganska tråkiga ut. Som att man är någonstans mittemellan och därför inte orkar bry sig om hur håret ser ut? Däremot såg jag flera snygga korta frillor.

Vet banne mig inte hur jag ska göra. Tänker att antingen så sparar jag och ignorerar det faktum att håret ser ut som skit (väldigt uppiggande, inte) eller så börjar jag använda rött läppstift konstant (jag uppmärksammade en tjej med kort hår och väldigt rött läppstift = maxat kvinnligt).

Aaargh!

7 kommentarer:

 1. Läppstift är mycket bra! Jag ska till frissan om två veckor, ska bli spännande att se vad vi kommer fram till om min hårframtid då...

  SvaraRadera
 2. Idag har jag suttit i 4,5 timmar hos frisören ... Men snyggt blev det! Leopardfläckar letade sig minsann in i den nya frisyren och det blonda svallet. :)

  SvaraRadera
 3. Har kollat dina riktigt gamla dagens med längre hår.
  Jättesnyggt med "slickat" bakåt och lite lockar bak i nacken. Tar fram käklinjen bra. Spara ut och håll ut med kul scarves och fjädrar, diadem m.m.

  Go' lördag.

  SvaraRadera
 4. Tycker du är grymt snygg i kort hår. Så jag röstar för att köra vidare på det ;)

  SvaraRadera
 5. Styla bakåt så länge. Grymt snyggt!

  SvaraRadera
 6. frida: fast jag är dålig på läppstift... lycka till hos frissan!

  hanna: oj! wow!

  hjärnfys: tackar. ja vi får se hurjag härdar...

  anonym: tack! det är ju det där med att ombyte förnöjer dock:)

  minna: med brylkräm? :D

  SvaraRadera
 7. Jag hade kort i en massa år. Perioden när jag sparade ut var inte så kul. Detta var 10 år sedan kan jag konstatera eftersom jag tvingats leva med den frisyren på mitt körkort i så många år. Väldigt tacksam över att det nu var dags att ta skaffa nytt körkort. Det har liksom känts som om jag velat förklara varje gång jag tagit fram mitt körkort att inte ens jag då tyckte jag att frisyren var snygg.
  Så tipset får väl bli att satsa på snyggare mellanfrisyrer än vad jag gjorde.

  SvaraRadera