tag:blogger.com,1999:blog-15957420.post3800773552182058546..comments2023-11-14T02:10:24.197+01:00Comments on Linda K: Bon apetitUnknownnoreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-62033958575793470892007-02-09T16:48:00.000+01:002007-02-09T16:48:00.000+01:00susanne: aha, låter prima! tack :)susanne: aha, låter prima! tack :)Linda Khttps://www.blogger.com/profile/07281055363627978633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-14457446725024057672007-02-09T09:50:00.000+01:002007-02-09T09:50:00.000+01:00En liten utveckling av receptet: riv även ett äppl...En liten utveckling av receptet: riv även ett äpple, dutta på citron och blanda ner. Går under epitetet "farmors sallad" i vår familj (närmare bestämt min überpyssliga svärmor).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-28502203885771574032007-02-08T17:17:00.000+01:002007-02-08T17:17:00.000+01:00mum: uuhhh! russinen äter ja gsenare på kvällen :D...mum: uuhhh! russinen äter ja gsenare på kvällen :DLinda Khttps://www.blogger.com/profile/07281055363627978633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-76830564370181033262007-02-08T16:15:00.000+01:002007-02-08T16:15:00.000+01:00osså kan man ha i russin i morots-apelsin-röran, o...osså kan man ha i russin i morots-apelsin-röran, om man är sötsugenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-78918885983771131002007-02-08T10:51:00.001+01:002007-02-08T10:51:00.001+01:00martina: ja den är så braaa! :Dmartina: ja den är så braaa! :DLinda Khttps://www.blogger.com/profile/07281055363627978633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-62187727580440170632007-02-08T10:51:00.000+01:002007-02-08T10:51:00.000+01:00mafo: jaha det tar jag som en komplimang :Pmafo: jaha det tar jag som en komplimang :PLinda Khttps://www.blogger.com/profile/07281055363627978633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-29569129253152301712007-02-08T10:43:00.000+01:002007-02-08T10:43:00.000+01:00Man vet aldrig med dig =PJapp...hallon och blåbär ...Man vet aldrig med dig =P<BR/><BR/>Japp...hallon och blåbär är MUMMA!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-21557609919759292772007-02-08T10:38:00.000+01:002007-02-08T10:38:00.000+01:00Haha, morot+apelsin-sallad gör jag ofta också. Jät...Haha, morot+apelsin-sallad gör jag ofta också. Jättesmidigt, håller sig fräscht dagen efter också!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-22886805064771035442007-02-08T10:35:00.000+01:002007-02-08T10:35:00.000+01:00minna och sandra: det är ju gott! don´t mock my fa...minna och sandra: det är ju gott! don´t mock my favourite recept ;O<BR/><BR/>mafo: jag vet vad en artär är, min gode man :D gillar hon hallon?Linda Khttps://www.blogger.com/profile/07281055363627978633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-20587220524415969372007-02-08T10:33:00.000+01:002007-02-08T10:33:00.000+01:00HAHSAHA!Det blixtrade som när man micrar aluminium...HAHSAHA!<BR/>Det blixtrade som när man micrar aluminiumfolie :)<BR/><BR/>Artär: <BR/>http://sv.wikipedia.org/wiki/Art%C3%A4rAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-714861502592604042007-02-08T10:31:00.000+01:002007-02-08T10:31:00.000+01:00Usch! Hör inte till favoriterna. Brukade få det i ...Usch! Hör inte till favoriterna. Brukade få det i skolan, men då hade de även i russin! Blä! Uppsvällda och blöta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-24805299592366481432007-02-08T10:29:00.000+01:002007-02-08T10:29:00.000+01:00urk, morötter och citrus är en av de värsta kombon...urk, morötter och citrus är en av de värsta kombona jag vet! Min pappa - en jesus, gjorde alltid det och jag åt för att vara snäll...Minnahttps://www.blogger.com/profile/00425384288326892053noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-53625657950856456092007-02-08T10:21:00.000+01:002007-02-08T10:21:00.000+01:00mafio: artär? HAHAHAHHAHAHAHAHHSHAHAHAHHA! ja det ...mafio: artär? HAHAHAHHAHAHAHAHHSHAHAHAHHA! ja det receptet är jag bekant med sen förr, funkar utmärkt. <BR/><BR/>blixtrande hallon har med tyngdlagens arificiella uppkomst av nollgrdigt tiningspunkt i semikolon. <BR/><BR/>Jag ger dig ett fredagsrecept i retur: <BR/><BR/>en bunke<BR/>en påse ostbågar<BR/>tömLinda Khttps://www.blogger.com/profile/07281055363627978633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-79864438056281053222007-02-08T10:01:00.000+01:002007-02-08T10:01:00.000+01:00Jag micrade frusna hallon till Agnes igår...."BZZZ...Jag micrade frusna hallon till Agnes igår...."BZZZZRT" lät det o blixtrade :|<BR/><BR/>Vad kan det ha varit, du som har koll på upptining av frukt?! ;)<BR/><BR/>Ett annat bra recept:<BR/>1 paket bacon<BR/>2dl creme fraiche<BR/>cayennepeppar<BR/>tagliatelle<BR/><BR/>Stek bacon o ha i CF'en, servera med tagliatelle och krydda med cayenne - MUMSFILLIBABBA! Bra för både midja och artär =)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-18018112364409696732007-02-08T09:42:00.000+01:002007-02-08T09:42:00.000+01:00cecilia: apgott! :Dlinda: fråga mafo ;)karolina: e...cecilia: apgott! :D<BR/><BR/>linda: fråga mafo ;)<BR/><BR/>karolina: en klassiker som jag har förfinat med mina utsökta smaklökar :D<BR/><BR/>anna: jaså? meddela vilken! :)<BR/><BR/>göran: du har fel, det är jättegott :)<BR/><BR/>shadow: nä det förstås. jag brukar gå till en liten delikatessbutik för att få tag på dessa råvaror. den heter ica.<BR/><BR/>görel: ja, men jag har gjort det många gånger, tar inte mer än en halvtimme ;)<BR/><BR/>hedgehog: herregud vad med ingredienser! får se om jag mäktar med :D<BR/><BR/>janne: jodå, och rör med fördel ner en kanelbulle i det hela!<BR/><BR/>sara: ja det blir nog ungeför samma sak, apelsinerna juicar sig ju :)<BR/><BR/>loppanlej: ta det försiktigt bara, lätt att misslyckas första gångerna ;)<BR/><BR/>asha: he he.Linda Khttps://www.blogger.com/profile/07281055363627978633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-68723257876515123422007-02-08T09:40:00.000+01:002007-02-08T09:40:00.000+01:00Jag fortsätter på den inslagna vägen med Advanced ...Jag fortsätter på den inslagna vägen med Advanced cooking och tipsar om två jättenkla vardags-salladsrätter:<BR/><BR/>1. Rivna morötter och burkmajs. <BR/>2. Riven vitkål och burkananas i bitar.<BR/><BR/>Enkelt, nyttigt, gott och bäst av allt: ungarna äter och glufsar med god aptit : )<BR/><BR/>Nu har jag fått två nya finfina recept att prova på telningarna. Tack Linda och Hedgehog-Sara!<BR/><BR/>ps. Janne: det går bra att toppa bägge salladerna med en kanelbulle, no problema! ; PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-30758657562256883862007-02-08T09:21:00.000+01:002007-02-08T09:21:00.000+01:00Säker jättegott, men jag tappade lite aptiten efte...Säker jättegott, men jag tappade lite aptiten efter förra inlägget.Doris och Ritahttps://www.blogger.com/profile/16942261160578235895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-43227591835183727632007-02-08T09:00:00.001+01:002007-02-08T09:00:00.001+01:00Härligt, ser att även jag har en chans att lyckas!...Härligt, ser att även jag har en chans att lyckas! Grymt gott!Laila och Johanhttps://www.blogger.com/profile/09861606269893863441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-37930174474273737022007-02-08T09:00:00.000+01:002007-02-08T09:00:00.000+01:00När jag var liten brukade pappa riva morötter och ...När jag var liten brukade pappa riva morötter och sedan hälla lite apelsinjos på. Detta åt vi efter att vi ätit blodpudding... Nu äter jag inte kött längre, men har tagit upp de rivna moröttterna med apelsinjos igen. Mkt gott. Ska prova din variant med apelsiner också! :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-56097948030444171692007-02-08T08:49:00.000+01:002007-02-08T08:49:00.000+01:00Inget smör eller grädde?Inget smör eller grädde?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06875585078359760311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-81627318703334525322007-02-08T07:51:00.000+01:002007-02-08T07:51:00.000+01:00Låter som det man fick i skolan - rivna morötter m...Låter som det man fick i skolan - rivna morötter med sån konserverade mandarinklyftor i :) Jag tror från början att det var för att inte morötterna skulle bli bruna - fast det är gott - godare ändå med apelsin.<BR/><BR/>Här får du ett lika avancerat recept<BR/><BR/>Riven vitkål<BR/>tunt skivad rödlök<BR/>vitlök - pressad<BR/>olivolja<BR/>salt, peppar och lite andra kryddor.<BR/><BR/>Jag kallar den vitkål och lök ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-61720146796428100622007-02-08T07:23:00.000+01:002007-02-08T07:23:00.000+01:00Låter avancerat!Låter avancerat!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-31638149696778800512007-02-08T06:28:00.000+01:002007-02-08T06:28:00.000+01:00Tror inte att jag kan hitta sådana unika råvaror h...Tror inte att jag kan hitta sådana unika råvaror här, och även om jag gjorde det, så skulle jag nog inte klara av själva tillredningen. Låter gott ändå.Shadowhttps://www.blogger.com/profile/16152242804266044293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-83314123532579261852007-02-08T00:02:00.000+01:002007-02-08T00:02:00.000+01:00Men gud, kan inte påstå att det låter gott. Eller ...Men gud, kan inte påstå att det låter gott. Eller har jag fel? Dags att prova.G.E-Onlinehttps://www.blogger.com/profile/04162373450123044603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15957420.post-10448791359917624992007-02-07T23:57:00.000+01:002007-02-07T23:57:00.000+01:00men hmm, din nya header, den påminner mig om ett b...men hmm, din nya header, den påminner mig om ett bokomslag...jag får snart gå in och spana i bokhyllan känner jag...Anonymousnoreply@blogger.com