Nya Hard Face där man använder sig av den innovativa NOH-tekniken hettas inte upp till mer än 230 grader. Därför skadas beläggningen i pannan inte av överhettning, och oljor och fetter kan inte börja brinna. Stekpannans praktiska livslängd är längre och stekresultatet blir bättre än med normala stekpannor.
Har du induktionshäll och vill undvika att bränna maten? Då tycker jag du ska tävla om den här snajdiga stekpannan! Skriv i kommentarerna ditt namn och det bästa du vet att laga med hjälp av en stekpanna, så drar jag en vinnare på söndag. Då är det stekt!
Pannan längst fram i bild kan bli din! Minus pannkaka då. |
Kött!
SvaraRadera/Jessica Åberg
Åh, jag behöver en ny stekpanna ju, så jag kan fixa tortillas på löpande band till studenter. För egen del gör jag en omelett med chaminjoner, squash och mozzarella :)
SvaraRaderaSom glad amatörkock steker jag det mesta som kommer i min väg. Favoriterna är nog varm fruktsallad och en riktigt bra köttbit. Men om man nu kan steka utan att bränna kanske till och med maken hamnar vid, inte i, spisen.
SvaraRaderaEva
Barn och make blir glada då jag fixar Biff rydberg eller när svärmor steker färsk Makrill.
SvaraRaderaSmörstekta kantareller på en rostad smörgås.
SvaraRaderaSteker helst kött eller fisk.
SvaraRaderaJag skulle behöva en till maken och hans pannkakor, eftersom hans färdigheter i köket (hrmmm, host :) påminner om dina :)
SvaraRaderaOooooooo - vad vi har letat, och letat, och leeeeeetat efter en ny, perfekt stekpanna. Vad jag kommer att laga i den? Pannkakor till finaste princessa - så klart :)))
SvaraRaderaBeata M.
Eh, det är mest (100%) min man som lagar mat hos oss, han är värd en ny stekpanna :-)
SvaraRaderaHans quesadillas med getost, honung och basilika sitter som en toppalua, som vi uttycker det här nere i södern.
Heja min man alltså!
//Christine
Hederlig husman som t ex stekt fläsk, med potatismos och lingon till. Mina pannkakor blir det bara pannkaka av, men det beror mer på kocken än stekpannan...
SvaraRaderaKäraste Linda,
SvaraRaderaDet bästa mina barn vet är när jag steker pannkakor till dem. Jag däremot får ett psykbryt varje gång jag ska göra det FÖR DET ÄR JU SKITSVÅRT ATT STEKA UTAN ATT DE GÅR SÖNDER. Så, för att spara mig min psykiska hälsa och barnen en framtida astronomisk terapeutkostnad, så skulle vi i vår familj älska att få steka pannkakor i denna fantastiska panna:)
Jag älskar stekt broccoli :-)
SvaraRaderaMen alltså, det bästa jag vet att äta är goda köttbitar. Det värsta jag vet att steka är goda köttbitar. Typ så. Ja.
SvaraRaderaJag steker brödtärningar i olivolja till italiensk lantsallad. Yum!
SvaraRaderaDet bästa jag vet är att vakna till doften av nystekta bananpannkakor. Då är det maken som är i stekartagen!
SvaraRaderaSpansk tortilla! Potäter, lök och ägg. Stekes i olivolja och fastnar i varje stekpanna - förutom kanske denna? Hoppas hoppas gör Madame Weiss
SvaraRaderaHej! Jag skulle göra scrambled eggs till helgfrullen! Älskar det!
SvaraRaderaSåhär ligger det till - Min sambo längtar hett efter en ny stekpanna och han hävdar att jag ( mer eller mindre) har demolerat vår nuvarande panna genom ( vad han kallar) vårdslös och felaktig hantering! Jag erkänner att det kan ligga något i detta och vill gärna blidka mannen med hjälp av en ny stekpanna.... Favoritstekningen då? Raggmunkar såklart!
SvaraRadera/Ulrica