måndag, februari 20

Dykartop

Mitt nya fynd hänger på tork i badrummet (ni vet den där blå dykardräktsaktiga knallblå topen som var så fin i somras som jag i efterhand ångrade att jag inte högg och som jag tröstlöst letade efter under hösten men sen gav upp hoppet om? Den hittade jag på Zaras slutrea i helgen.) och maken kan inte undgå den.

- Har du köpt en våtdräkt?
- Svar nej.
- Du har köpt en våtdräkt!
- Det är en top.
- [känner noga på den] Det här är prima material, den kan du ha om du ska surfa i sommar.
- Tack då vet jag.
- Ska du testa den i duschen?
- Är inte du sjuk?
- Jo.
- Gå och lägg dig då.

10 kommentarer:

  1. Just out of curiosity: vad är det för fiberkomposition..?

    Alexandra

    SvaraRadera
  2. alexandra: jag klippte bort dom miljoner lappar som satt på insidan av topen, så det kan jag dessvärre inte upplysa om.

    SvaraRadera
  3. Klippte bort dem... och SLÄNGDE dem?!! Om jag klipper bort irriterande och skavande tvättråds- och fiberkompositionsinformationslappar, så brukar jag häfta fast det relevanta i en liten bok (och skriva vilket plagg det gäller eller rita en liten skiss) så att jag kan kolla senare om jag vill. Men jag är medveten om att jag är lite EXTREMT intresserad av sådan information. (I've got an excuse, though...)

    SvaraRadera
  4. alexandra: oj där blev det överkurs för mig. men, tittar du i boken sen nångång? :)

    SvaraRadera
  5. :-D
    Bibblo-ämne, helt klart!

    SvaraRadera
  6. Såklart! :) Men nu är jag ju lite textilnördig. (Det FÅR man vara när man säljer design till Bottega Veneta, så det så.) Och dessutom är jag sjukt förtjust i allt som handlar om att organisera och sortera och katalogisera... Så det är inte bara till nytta utan till nöje också. :)

    SvaraRadera
  7. alexandra: jo jag är också the sorterande kategoriserande kind, men just lapparna i kläder har aldrig slagit mig. jag har å andra sidan inte heller sålt design till NÅGON, så jag må vara förlåten :)

    SvaraRadera
  8. Våtdräkt eller inte, snygg! :)

    SvaraRadera