tisdag, februari 20

Fettis

Det är väl idag man ska äta en sån här?

-Ska vi äta såna här ikväll? frågade jag maken.
-Nä vi får såna på jobbet så jag vill inte ha hemma, svarade han.
-Nähä dåså skit samma, sa jag.


... nä det gjorde jag inte. Jag sa:
-
Äh-äh-äääähhh!

UPDATE: Norska semlor med äppelmos i! Låter riktigt gott tycker jag.


13 kommentarer:

  1. Vilken helt lysande fras - täcker in alla områden. Äh-äh-ääääähhh!
    Om man försöker undvika snabba kolhydrater, vad blir kvar av semlan? Grädden!! :) Okey rå.....

    SvaraRadera
  2. annicab: egentligen är jag inte jätteförtjust i semla, det är mer själva grejen :P

    SvaraRadera
  3. När jag var liten åt jag i snitt 6-7 semlor på fettisdagen. Those were the days.... those were the days. Men 2 ska jag väl klara av idag i alla fall!

    SvaraRadera
  4. Hmmm.. näe semla är faktiskt inget för mig. jag håller mig till kanelbulle året om :)

    SvaraRadera
  5. Uscha, överskattad litet bakverk i mina ögon. Fast jag åt faktiskt något som de kallade för norsk semla (dock i Sverige) en gång med hallonsylt och det var minsann mumsigt!

    SvaraRadera
  6. anna: hu! en liten rackare räcker för mig, sen har jag grädde upp i halsen :O

    mary: inte ens bulle är min favorit. kanske borde hålla mig till lakrits... ;)

    ellinor: såg att glamourbibliotekarien bakat semla med äppelmos i! såg rikitgt gott ut :)

    SvaraRadera
  7. jag äääääälskar semlor. bakade egna i går som ska bjudas på till eftermiddagsfikat. På så sätt kan man få dem precis som man vill ha dem! Mums!

    SvaraRadera
  8. frida: jag är ju rätt kass i köket, tror kollegorna uppskattar att jag inte försökt. lyllos dina kollegor!

    SvaraRadera
  9. Mmmmm..äpplemos...gott!

    SvaraRadera
  10. mia: tycker också det låter mumma :)

    SvaraRadera
  11. Idag bjuder jag dig en på en liten rackare till semla, har gjort små rackare som även brevbäraren fått(jaja, det är min bror som åker hos mig, tror ni på det.....
    sambon ska oxa få temlor efter jobetjobbe

    SvaraRadera
  12. Varför inte en anjovisfylld semla med brunsås?

    SvaraRadera
  13. mimmi: hurra, tack! precis min grej! :D

    hedgehog: HA HA HA!!! anar jag en ratning av semlan? ;D ...och, nej tack.

    SvaraRadera